Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iksje Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,047

Etiketler

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

alihay' Alıntı:
Bu konuyu yeni keşfettim, kadnlar erkekler burada birbirlerini yiyo heralde
Hayır, biz adını sosyal paylaşım koyduk.... :smiley:

Susmaları bile ciddi bi paylaşımdır hanımlar için..... :smiley:

bayanlar- en azından forumdaki bayanlar -nerede konuşacagımızı nerede susacagımızı biliriz ;)

ekiNoks' Alıntı:
Bazen sessizlik en güzel cevaptır... :smiley: ;)
Fatoş hanım, nazik selamınızı, Ankara' daki toplanımımızda Ferdane hanım' dan aldım...
Sizede Selamlar, Saygılar.....

Bu arada, Şarköy' ü çok severim.... Tekirdağın köftesi, Müreftenin şarabı süperdir.....

Ama,

Denedi, yapamadı, kıyamadı bana :smiley:

;D ;D ;D

Alp Bey, aynen şöyle dedim "Alp' in ense köküne bir tane indir, figo da gelirse toplantıya, onun da kafasına süpürge indirirken bir fotoğraf çektir" ;D ;D ;D ;D ;D, diğer söylediklerimi de söylemeyeyim :D :D :D :D

(dediğiniz gibi LATİFE :D :D )

Saygılar

Muratcığım senin mesaj sayın biraz az çoğaldıktan sonra bakalım muhabbet heryerde devam eder bütün konuları tek düşün dermişim :D :D :D

cj murat' Alıntı:
Board Oyununda mesaj sayımı yükseltip Ömercim diye mi dönmemi istersin. Ömer bey ;)

Board dahil heryerde aktif olmak canım benim. Samimiyetime güvenmezsen Murat bey diyebilirim. Bizde saygı ve sevgi sonsuz olmalı.

Burada da almış yürümüş tatlı bir bir etekli pantolonlu çekişmesi ben şimdilik izliyorum yakında bende başlarım inceden inceden ama şimdilik susmakta fayda var sanki :D :D :D

gülotomotiv' Alıntı:
merhaba ben erol gül düzce gül tomotıvın sahıbıyım bız offroad aracları dızayn edıyoruz celık vinçli ön ve arka tanponlar üst bagajlar ve alt korumalıklar imal ediyotuz böyle bir istegınız oldugunda yardımcı olmak ısterım 0542 679 96 84
Selam Erol Bey,
Size daha verimli olabilecek link budur...
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=305.0
Sağlıcakla...
Hayırlı işler...

Arkadaşar bu bayanlar elinin hamuruyla erkek işine hiç karışmamışlar :eek: :eek: :eek: bütün hamurları kendileri yemişler ;D ;D ;D

[attachment=1]

2vf9.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR