Mustafa bey o şahin marka arabalar yüzünden inanın oturduğum evi değişiyorum hani bir atasözü var kötü komşu insanı ev sahibi yapar diye ;D halen oturduğum evin olduğu sokan ne tesadüfdürki alt taraftan gelen 3-5 sokağın birleştiği bir noktadan yukarı caddeye geçiş yolu ve günde sizin o tanımladığınız türden araçlardan onlarcası geçiyor geçerken ben oturduğum evin içinde onun bas ve tiz kolonlarından çıkan müzik sebebine titriyorum ve düşünüyorum acaba onlar ne haldedir diye
sanırım hiçbiri böbrek taşı problemi yaşamaz,
Hatta onlardan biride bizim karşı komşumuzun oğlu arabayı bir kere sokakta adam gibi park ettiğini görmedim sokak sakinlerinin bir birine saygısından herkes makul şekilde park eder sonradan gelenin aracının sığacağı bir boşluk bırakarak istif yapar bu ve arkadaşları rastgele aracı sabitler çıkarlar eve,ev derken çatı katında bir oda yaptılar gece gündüz orada ne yaptıklarını çözmüş değiliz şu an bile en az 3-5 kişiler ve sesleri tüm sokakta yankılanıyor.
Diyeceğim oki eğitim şart,çok şükür ki kendimize hep hayalini kurduğumuz bir evi gücümüzün üstünde borçlanarak aldık ve buradan kurtulacağımız 2 ay sonrasını iple çekiyoruz