En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,831
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

Alfonse' Alıntı:
5 6 barbuttaki zarın sayıları, Mabedde kahvenin sonundaki masa mı? Anlamadım ;D ;D ;D

Pardon sonraki mesajları okumadan alıntı yaparım hep....

Alıntı yapıp anlamadığımı söylediğim mesajların, okumadıklarım arasında cevaplandırılmış olmasına, komik duruma düşmeye korkarım ;D

Olsun bende bir kez daha açıklama imkanı buldum. Bu arada yolculuk sırasında yakıt problemi olmasından korkuyorum :smiley: Konuyu dağıtmamak bâbında :D

Etiketler

Alicim varya attın kuyuya bir taş kırk kişiyiz inan ki çıkaramıyoruz. hepimiz farklı yorumlar çıkardık umarım amacına ulaşmışındır. şöhret olmak gibi ;D ;D ;D
inan ben hep bilmeceyi aşağıdan yukarıya doğru çözmeye çalıştım . :D :D

Amacıma ulaştım abi ama şöhret olmak değil tabi :smiley:
Açıklama yaparken inceden dokundurmak çok güzel oluyor :D
Bulmaca taktiği çok hoşuma gitti :D

aytar63' Alıntı:
Olsun bende bir kez daha açıklama imkanı buldum. Bu arada son yolculuk sırasında yakıt problemi olmasından korkuyorum :smiley: Konuyu dağıtmamak bâbında :D

Son yolculuk, yakıt derken ???..... Allah Allah.... halbuki zekii gibiyim ama ;D

bazı esprilerinizi! tabiki anlıyoruz ama anlamazlıktan geliyoruz :p ama bu kadarda olmaz ... bi yerde durmak zorunda kalıyoruz hemcinsiniz bile sizi çözemiyor :D siz ne anlattığınızı biliyosunuz değilmi :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Son yolculuk, yakıt derken ???..... Allah Allah.... halbuki zekii gibiyim ama ;D

Konuyu biraz dağıttık galiba neden korktuğumu yazmak istedim ama yanlış yazmışım bu banada bulmaca gibi geldi :D Saygılarımla,

ecem618' Alıntı:
bazı esprilerinizi! tabiki anlıyoruz ama anlamazlıktan geliyoruz :p ama bu kadarda olmaz ... bi yerde durmak zorunda kalıyoruz hemcinsiniz bile sizi çözemiyor :D siz ne anlattığınızı biliyosunuz değilmi :smiley:
Sayın, ecem618 bu sorunun muhattabı ben miyim acaba ? :D

hımm..eeee.... içinden çıkılmaz bir hal alan bu konuyu başlatan sizsiniz ama seyyah34 ün yazısı içindi :smiley:

Saygılarımı sunarım amacıma ulaştım galiba :D Korkularımı yendim :D teşekkür ederim bunu size borçluyum :D

S.n ferdane hanım olaya el atmadan konunun içeriğine dönsek sanıyorum fena olmaz. konu rampa aşağıya 4 .vitesle iniyor oysa rampa çıklıdığı vitesle inilir. bu kadar kokteyl bence yeterli bu konuya isterseniz serbest teraking köşesinde devam edebiliriz.seviyeli olmak şartı ile. :smiley: :D

Ben hiç bişey anlamadım Valla... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR