KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bende doktorların sabah saat 10:00'da hasta alımına başlamasını anlamıyorum. Daha erkeni yok mu bunun oradaki insanların sabahın köründe sıra almak için geldiklerini çokta iyi biliyorlar. Unutmadan bu beni çok sinirlendiriyor.
çayın yanına simit isterim..... İçinden altın çıkan promasyonlu ekmeğin raftakilerden hangisi olduğunu göstermenizi isterim ;D ;D uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel ayrıca altın olan ekmege soz veremem o kampanya bugun bıttı alfonse abı;D ;D
;D ;D Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde ;D ;D ;D
Bende doktorların sabah saat 10:00'da hasta alımına başlamasını anlamıyorum. Daha erkeni yok mu bunun oradaki insanların sabahın köründe sıra almak için geldiklerini çokta iyi biliyorlar. Unutmadan bu beni çok sinirlendiriyor.
kemal abı ben ozelden cevap yazmıstım sana gelmedımı ??? ???
seyyah-34' Alıntı:
;D ;D Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde ;D ;D ;D
tuhh be kızdırdık senı yıne alfonse abı ;D tamam abı sen nezaman gelmek ıstersen ben o gun promosyonlu ekmek yapacagım sen gelecegın gunu soylersın ben sana suprız olarak yaptırırm
Alfonse' Alıntı:
Peeeeee.... kaçurdık altunlu epbeği tüh... ;D ;D
Bir konuyu bir kez izah etmesi yeterli, gayet net anlıyorum, anladığımı da belirtiyorum ama yok illa 2 - 3 kez tekrarlayacak, bir de üzerine "anladın mı" diye de sorunca bağlantı kopuyor... Allah biliyor beynimden neler geçtiğini ;D...
tuhh be kızdırdık senı yıne alfonse abı ;D tamam abı sen nezaman gelmek ıstersen ben o gun promosyonlu ekmek yapacagım sen gelecegın gunu soylersın ben sana suprız olarak yaptırırm
Ok.... İçine altın koymayı boşver.... Döner koydur, daha iyi.... Altın mideme dokunuyo