KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
-İnsanların yazıp yazıp karşındakine cevap hakkı vermeden konuyu kapatmak istemesine
-Konuyu kendilerinin uzatıp,suçu karşındakine atmalarına
-Dialoglardan kaçanlara ve yapıcılıkla yaklaşım içinde olmayanlara
-Gereksiz tutum oldugunu bile bile uykumun kaçmasına izin vermeme....
tüymüş deyip kendi tüyenlere
sürekli ciddi durmak için kendini telef edenlere
bir iyilik yapacam diye ödü patlayanlara
br iyilik yapıldığı zaman bundan ne çıkarı var diye düşünenlere
Bir etkinlik sırasında tüm harcamaların bir kredi kartından olması ve daha sonra bunun paylaşılması çok doğal. Ancak o kişinin kredi kartını kullanmasındaki amaç sadece para puan kazanmaksa işte buna kızarım
Bodrum Merkez' de barlar sokağında Okan Karacan' a,
Türkbükünde Nişantaşı kokoşları tarafından modacı TOto' ya,
Validemin doktor hanım arkadaşları tarafından Enrico Macias' a ( ne alakam varsa ;D),
kendim tarafındanda kendikendim ;D Mickey Rouke' a (ne alakam varsa, narsizm işte ;D)
benzetiliyorum.....
Şimdide sanal bir Seyyah etti bunu... Başıma gelecek var ya, hayırllısı ;D
"Bütün tekerleklerden birer bijon sök, çıkan janta tak... Seni üçer bijon lastikçiye kadar götürür"
Adam şaşırmış, teşekkür etmiş bide hayret ;D
"Madem bunu düşünebiliyorsun orada ne işin var?" diye sormuş deli deli kulakları küpeliye ;D