KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz bey emeklerinize sağilık. burada sizi yakından tanımış olduk hatta kameramanı da. hoş çekimler olmuş, birde acaba diyorum bu araçların altı en önden en arkaya kadar aynen bir hummer gibi komple dümdüz kalın bir fiberle ki hummerlerin altı öyle,hani diyorum sürtünme azalırsa daha mı çabuk çıkılır. gerçi bu seferde diyeceksiniz dört teker askıda kalırmı. bunlar burada sizi izlerken aklıma gelen sorular.
Yavuz bey emeklerinize sağilık. burada sizi yakından tanımış olduk hatta kameramanı da. hoş çekimler olmuş, birde acaba diyorum bu araçların altı en önden en arkaya kadar aynen bir hummer gibi komple dümdüz kalın bir fiberle ki hummerlerin altı öyle,hani diyorum sürtünme azalırsa daha mı çabuk çıkılır. gerçi bu seferde diyeceksiniz dört teker askıda kalırmı. bunlar burada sizi izlerken aklıma gelen sorular.
Kemal bey Hummer in alt yapısı tüm arazi araçlarından farklı, 4 bağımsız teker, birbirine torsen diferansiyel ile bağlı, lastiklerin aşağı yukarı inip çıkma kabiliyeti yok, tabiri caizze takoz gibi bir yapısı var, fakat torsen tek tekerleği bile traksiyon sağlıyorsa onunla hareket edebilmesini sağlıyor.
Dolayısıyla araç altında hareketli parça yok altı tamamen kapatılabilir, Defender RRC Disco I gibi araçların altında depoyu koyacak yer bile sıkıntılı her parça yukarı aşağı veya kendi etrafında çalışıyor, kapatılması durumunda çok sıkıntı olur.