En Güzel Çamur Görüntüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,808

Etiketler
Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri

discovery-V8' Alıntı:
Bu sayılırmı ? Sayılırsa devamı var ;D

th_parkurdancikis.jpg

Ya,yavuz hoca,allah aşkına amma çamur toplamışsın :D
Lastiklerde çamur mıknatısımı var ne anlamadım valla ;D
Löp löp çamur ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ya,yavuz hoca,allah aşkına amma çamur toplamışsın :D
Lastiklerde çamur mıknatısımı var ne anlamadım valla ;D
Löp löp çamur ;D

hocam çıktığım yere bir bak istersen ;D

th_yorum.jpg

discovery-V8' Alıntı:
hocam çıktığım yere bir bak istersen ;D

th_yorum.jpg

Hey maşallah,hey maşallah :D
Aracın altı resmen düzlemiş çamuru,o kadar yani :smiley:
Ama yinede bayıldım,löp löp çamur :smiley:
İstesen elle yapamazsın yani ;D

Yavuz bey emeklerinize sağilık. burada sizi yakından tanımış olduk hatta kameramanı da. hoş çekimler olmuş, birde acaba diyorum bu araçların altı en önden en arkaya kadar aynen bir hummer gibi komple dümdüz kalın bir fiberle ki hummerlerin altı öyle,hani diyorum sürtünme azalırsa daha mı çabuk çıkılır. gerçi bu seferde diyeceksiniz dört teker askıda kalırmı. bunlar burada sizi izlerken aklıma gelen sorular.

seyyah-34' Alıntı:
Yavuz bey emeklerinize sağilık. burada sizi yakından tanımış olduk hatta kameramanı da. hoş çekimler olmuş, birde acaba diyorum bu araçların altı en önden en arkaya kadar aynen bir hummer gibi komple dümdüz kalın bir fiberle ki hummerlerin altı öyle,hani diyorum sürtünme azalırsa daha mı çabuk çıkılır. gerçi bu seferde diyeceksiniz dört teker askıda kalırmı. bunlar burada sizi izlerken aklıma gelen sorular.

Kemal bey Hummer in alt yapısı tüm arazi araçlarından farklı, 4 bağımsız teker, birbirine torsen diferansiyel ile bağlı, lastiklerin aşağı yukarı inip çıkma kabiliyeti yok, tabiri caizze takoz gibi bir yapısı var, fakat torsen tek tekerleği bile traksiyon sağlıyorsa onunla hareket edebilmesini sağlıyor.

Dolayısıyla araç altında hareketli parça yok altı tamamen kapatılabilir, Defender RRC Disco I gibi araçların altında depoyu koyacak yer bile sıkıntılı her parça yukarı aşağı veya kendi etrafında çalışıyor, kapatılması durumunda çok sıkıntı olur.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR