En Güzel Çamur Görüntüleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,808

Etiketler
Ynt: En Güzel Çamur Görüntüleri

edaghan' Alıntı:
Yavuz;

Arabanın eksoz sesini MP3 haline getirip bizimle paylaşır mısın? V8 kullanamayan birisi olarak cebe kaydedeyim :smiley:

Umut sağolsun sesini kaydetti ;D

umutcelikel' Alıntı:
Sesi sonuna kadar açıp dinleyiniz ;D ;D ;D
th_SH101066.png

Bakın bu benim aklıma gelmeliydi MP3 formatında egzost sesi süper olmuş. bana neyi haıtırlattınız şimdi bakın zengin bir arap ülkesinde 26 yıl önce çalışırken sıkış bir trafikte hemen cebimden ses kayıt cihazını çıkarıp kaydederdim. sonrada eve gelince bu sesleri dinler rahatlardım.
Ayrıca yakın zamana kadar istanbulda işyerimde onardığım araçlardan ferrari veya corvette leri boyacıya veya başka işleri için götürüken,yolda insanlar beni durdurup ne olur abi be şunun gazına bir dokanda egzosuna bir kulak verelim derler ve egzost sesini keyifle dinlerlerdi. sanıyorum bu bas sesleri anne kalbinden aşina olduğumuz bir tutku olsa gerek diye düşünüyorum. yanılıyormuyum acaba.

seyyah-34' Alıntı:
Bakın bu benim aklıma gelmeliydi MP3 formatında egzost sesi süper olmuş. bana neyi haıtırlattınız şimdi bakın zengin bir arap ülkesinde 26 yıl önce çalışırken sıkış bir trafikte hemen cebimden ses kayıt cihazını çıkarıp kaydederdim. sonrada eve gelince bu sesleri dinler rahatlardım.
Ayrıca yakın zamana kadar istanbulda işyerimde onardığım araçlardan ferrari veya corvette leri boyacıya veya başka işleri için götürüken,yolda insanlar beni durdurup ne olur abi be şunun gazına bir dokanda egzosuna bir kulak verelim derler ve egzost sesini keyifle dinlerlerdi. sanıyorum bu bas sesleri anne kalbinden aşina olduğumuz bir tutku olsa gerek diye düşünüyorum. yanılıyormuyum acaba.

oldukca DUYGUSAL bir yorum ... ne diym belkide sebep odur :smiley: ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR