En Güzel Seriesi Seçiyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,986

gezenbilirin en güzel seriesini seçiyoruz

• Kullanılan toplam oy
    43
Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz

hic bi amerikanci vermez dusunsene daha buyuk daha guclu bagaji var hersey 4 4 luk neden versin ki zaten surekli kullanilmiyo araclar surekli kullanan suzikiyi tercih etmez zaten.demek istiyorum ki alicaginiz takasi kabul eden araci bin kere dusunmeniz lazim acaba altinda bi i.nelik mi var diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
güzel

Lutfen konumuzu kaynatmayalım arkadaşlar. Bakarsınız en güzel series benimki seçilirse hanımı ikna ederim satılmaz.
Desteklerinizi bekliyorum.

Evet arkadaşlar,
Beş tur ve komple veren iki arkadaşımız var sizlerde en azından önünde yaslanıp bir fotoğraf çektirmeye izin verin ve bana bir kıyak yapıp dört oy kullanma hakkı verinde hepinize birer oy vereyim yoksa ibre yönünü bulacak.

niyazi bey buyrun vana misafirim olun buralarda her türlü offroad yapabilecek yer var trabzon kadar güzel yaylaları olmasada burasıda güzel yolunuz düşerse beklerim van/hakkari

okuyunca üzüldüm :-[ ama Suzukime bakınca yüzümde bir gülümseme oluştu bende kalsa da sorun değil hoca, seviyorum aracımı ;D

mecnunbalci' Alıntı:
okuyunca üzüldüm :-[ ama Suzukime bakınca yüzümde bir gülümseme oluştu bende kalsa da sorun değil hoca, seviyorum aracımı ;D
bencede araciniz guzel hic vermeye calismayin