cenkcc' Alıntı:Kadın adamın başının etini yiyip duruyordu ''Bu ilişki nereye gidiyor ne zaman evleneceğiz artık " diye..Adam dayanamaz ve yeter artık bitti der buraya kadar....
Ondan sonra erkek mutlu ve huzurlu bir hayata başladı AVM lerde saatlerce anlamsızca dolaşıp vitrin bakmak zorunda kalmadı,arkadaşları ile içerken çalan telefondaki ses neredesin diye sormadı,açtığı her dolaptan ayakkabı ve çantalar dökülmedi,kimsenin alışveriş masraflarını ödemek zorunda kalmadı,vejeteryan yemekleri yemek zorunda kalmadı,kendi zevklerine vakit ayırmaya başladı,aşkım kilo almadım değilmi sorusuna yalan cevaplar vermek zorunda kalmadı...............
not: söz meclisten dışarı ;D
cenkcc' Alıntı:Kadın adamın başının etini yiyip duruyordu ''Bu ilişki nereye gidiyor ne zaman evleneceğiz artık " diye..Adam dayanamaz ve yeter artık bitti der buraya kadar....
Ondan sonra erkek mutlu ve huzurlu bir hayata başladı AVM lerde saatlerce anlamsızca dolaşıp vitrin bakmak zorunda kalmadı,arkadaşları ile içerken çalan telefondaki ses neredesin diye sormadı,açtığı her dolaptan ayakkabı ve çantalar dökülmedi,kimsenin alışveriş masraflarını ödemek zorunda kalmadı,vejeteryan yemekleri yemek zorunda kalmadı,kendi zevklerine vakit ayırmaya başladı,aşkım kilo almadım değilmi sorusuna yalan cevaplar vermek zorunda kalmadı...............
çok iyi yaaa....![]()
Nursel' Alıntı:Günlerden bir gün bir adam bir kadına 'benimle evlenir misin?' diye sordu, kadın 'hayır' dedi.
Ondan sonra da kadın mutluluk içinde yasadi. Alısverişe gidebildi, arkadaslarıyla içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pisirmesi gerekmedi, her zaman ayakkabılarla dolu bir gardrobu oldu ve zayıf kaldı........
not: söz meclisten dışarı![]()
Bu iyiydi iştecenkcc' Alıntı:Kadın adamın başının etini yiyip duruyordu ''Bu ilişki nereye gidiyor ne zaman evleneceğiz artık " diye..Adam dayanamaz ve yeter artık bitti der buraya kadar....
Yaşar bey güzel özettiyasarergun' Alıntı:Ne kadar söylenirsek söylenelim ama bilmemizde fayda var,
evlilik erkekler açısından bulunmaz nimettir (aynı durum kadınlar açısından nasıl görünüyor biliyorum ama söylemiyorum)
evli erkeklerin ömrü daha uzun olur (tamam ömrümün uzadığı bir gerçek ama kardeşim yaşadığım da hayat mı derseniz onu da tartışırız)
belli yaştan sonra dul kalan erkeklerin ömrünün çok kısa olduğu konusunu düşünmek lazım (bu konuda hakkı devrimin çok hoş bir yazısı vardı bulup okuyun)
belli yaştan sonra dul kalan kadınların ise ikinci ve hatta üçüncü baharlarını yaşadıkları konusunu da dikkate almak lazım (yine hakkı devrime müracaat edin)
İşin asıl özeti bu oldu galibaNursel' Alıntı:Bir atasözü var. ''Sağır bir kocayla, kör bir kadın mutlu bir çifttir.'' Sanırım evlilikte biraz sağır biraz kör olmak gerek![]()
Nursel' Alıntı:Bir atasözü var. ''Sağır bir kocayla, kör bir kadın mutlu bir çifttir.'' Sanırım evlilikte biraz sağır biraz kör olmak gerek![]()
İstatistiklere bakıldığında, boşanmanın her geçen yıla göre artış gösterdiği de anlaşılıyor. Bundan seneler önce boşanma büyük ayıp olarak nitelendirilirdi. Kadınların ekonomik özgürlüklerine sahip olmalarıyla dengeler değişti. Tahammülsüzlükler başladı. Şimdi incir çekirdeğini doldurmayacak bir tartışmada soluğu mahkemede alıyor eşler. Acı bir tablo tabii.mountaineer16' Alıntı:oda bir süre sonra olmuyormuş ama...
geçenlerden int okuduğum bir haberdi evliliklerde boşanmalar ilk 4 yıl birde 27. yıldan sonra çok fazla oluyormuş....