Ynt: En Kısa Ve En Dar Panelvandan Karavan Olur Mu ?
Sn. Alpaslan bey, siz de hatırladığım kadarıyla, benim gibi aracınızı bitmiş olarak aldınız. Türkiye şartlarında oldukça rizikolu olduğunu duyduğum bu yol, sonuçta sizi memnun etmesi ile amacına ulaşdı sanırım. Bu durumda ikimiz arasındaki tek fark, sizin plan safhanısında daha fazla inisiyatif gösterebilme avantajınız oldu galiba ? Beni benden iyi tanıyan eşim ve arkadaşlarımın mahalle baskısı ve böylelikle yapım için vermedikleri vize yüzünden, kurgularımı inanılmaz çeşitlilik ve fiat faktörü ile ilişkillendirerek firmaların modelleri arasında optimali hazır satın alarak bulmaya çalışdım. Nihayetinde fazlası ile sizin gibi memnunum.
Fakat sizi bilmesem de hep benim içimde kalan ukde "kendim yapsa idim nasıl planlardım ? " oldu.
Bu yüzden umarım, yukarıda gördüğünüz eskizleri, eline bilgisayar verilerek internete salınmış ergenlik hormonlarında hipofonksiyon defektleri olan genç bir emeklinin, boş vakitlerini de değerlendirdiği naciz hezeyanlar olarak kabul edebilirsiniz.
(
Yazdıklarım yeni yıl tedrisatında "Osmanlıcaya Giriş" olarak okutulabilecek metin gibi oldu galiba ? ) ;D
NOT
Tasarımlarıma "Zihni Sinir procesi" demeniz açıkcası zihnimi az da olsa karıştırıp sinirlendirmedi de değil. Ama hemen bir tarafdan zihnin sinir gibi sağlam olmasını yeğleyen, fakat diğer tarafdan nedense zihni çabuk sinirlenen toplum yapımızı (tabi böylelikle kendimi de düşününce) zihni sinirli Zihni Sinir'liliğin, zihni daha da sinirlendirmekten başka bir işe yaramadığını düşünmeye başladım ve sonuçta açıkcası kendime sinirlenmeye başlayıp size hak verdim. Aslında biliyorsunuz zihin sadece sinirden ibaret. Böylelikle asla sinirsiz hiç bir zihin olamıyacağına göre zihni sinirlilere, Zihni Sinir gibi sinirlenmemek lazım galiba ? Doğrusu, Zihni Sinir'in de herhangi birinin "sinir zihinli Zihni Sinir'e bak ne sinir olunacak işlerle uğraşıyor"dediklerini duyup, sinir olup sinirlendiğini de duymadım doğrusu. Belki onu en iyi tanıyan Irfan Sayar doğrusunu bilir ?
Dedim ya olay sadece biyolojik, sinirlenmemek lazım. Üstelik zihin sinirleri sinir gibi sağlam olan ya da zihni açık olanlar için, sinirlenecek bir konu da değil bu.
En "relax"yaşam düsduru da zaten "Bırak kardeşim sinirlenme !" değil mi ?
Umarım yazdıklarıma sinir olmamışsınızdır ? Sonuçta neme lazım, zihninizde zihni sinirli sinir biri falan olarak kalmak da var !
Ne diyelim, Rabbim hepimize (ben de dahil) zihin açıklığı versin.
Amin...
( Aman zihninizden geçen cevabı da, son söz olarak zihninizden kaptım diye sinir olup sinirlenmeyin lütfen. Tıp sinirin, zihne iyi gelmediğini söylüyor da ! ) ;D