Selam arkadaşlar;
2017 model Fiat Fiorino'mı Campervan'a dönüştürüp Campervan + Fiorino isimlerini birleştirerek adını Camperino koyduk. Aşamalarını videoda kısaca anlattım.
Yapıcı eleştiri ve önerilerinize açığım.
Karavana dönüştürülen bir ducato yüksek olduğu için gece yatarken üstteki hekileri açarak havalandırmak güvence bakımından bir sorun oluşturmaz. Sizin aracınızda havalandırmayı nasıl yapacaksınız?
Karavana dönüştürülen bir ducato yüksek olduğu için gece yatarken üstteki hekileri açarak havalandırmak, güvence bakımından bir sorun oluşturmaz. Sizin aracınızda havalandırmayı nasıl yapacaksınız?
Selam genelde ön camlara çorap gibi takılan perdelerimiz var, onları takıp ön camları 4/1 açık bırakarak havalandırmayı sağlıyoruz. Arkada perdemiz olduğundan sabaha karşı arka bagaj kapısını komple açarak yattığımızda oluyor. Tabi şu ana kadar hep kampinglerde kaldık ancak şehiriçi kalışlarda sanırım bir çözüm buluruz.