Siz daha göster(e)mediğiniz tepkinin işe yaramayacağını kabullenmişsiniz, yarın benzin 5.00, dizel 4.80 deseler almaya razısınız anlaşılan...
Saygı duyarım benim niyetim tepki gösterebileceğine inanan, bunun böyle gitmeyeceğini düşünen insanların basit de olsa bi sembol etrafında toplanmasına belki de ön ayak olmak..
Okurken bi kere "milliyetçilik nedir?" tartışması çıkmıştı, herkes yükseklerden uçtu, attı tuttu, şöyledir, budur, bana kalsa şunu yapmam bunu kesin şöyle yaparımlar...
Söylenen herşey güzeldi, sorunsa söyleyen kişinin söylediklerini yapmaya kadir olmamasıydı...
Ben de demiştim ki "benim öğrenci olarak yapabileceğim milliyetçilik fazladan yanan ışığı söndürmek, damlatan musluğu sıkmak vb.dir, çünkü benim gücüm şuanda buna yeter..."
Burada da petrol fiyatlarını biz belirleyemeyeceğimize göre, en azından mevcut fiyatların pahalı olduğunu, adeta bize kazık attıklarını bildiğimizi basit de olsa bu şekilde göstermek bi tepkidir, ve bu bizim gösterebileceğimiz, hatta yaygınlaşırsa ileride daha büyük yerlere dokunabilecek bi tepkidir...