En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,236
Ynt: En Sonunda Benimde Bir Defender'im Oldu

dediğiniz doğru, ben sadece acaba hepsi böylemi diye merak etmiştim ama gün geçtikçe daha iyi anlıorum bu araçlar bambaşka yaksın vala helalinden ...

Etiketler

Merhaba
Benim ambulans LPG de km başına 50 krş yakıyor 3. test edişimdi hiç şaşmadı kerata ;D

Yapacaklarınız ilgi ile bekliyoruz, takipteyiz...

hayırlı olsun bol çamurlu günler
lpg beynini debriyaj yağ kutusu yanına alırsanız tüketiminiz azalacaktır.

Bülen bey dediğiniz gibi yapmak istedim ancak yeteli alan bulamadı usta ve yapmaktan vaz geçti benimde tasarruf hayallerim söndü gitti bana beynin çok büyük olduğunu bu yüzden sığmadığını belitti bu doğrumu sizce [attachment=1]

hayırlı uğurlu olsun ancak bazı şeyleri ustaya bırakmak bence yanlış çünki ustalar bazan fazla uğraşmak istemediklerinde OLMAZ demeyi sanat edinmişler dolayısı ile kendimiz araştırıp geliştirip uygulamayı ustaya yaptırmamız bence en iyisi bülent kardeşim benim ön helezon ve amortisörlerin başına geleni iyi biliyor şu anki halinide kazasız belasız günler dilerim

Merhaba
Hayırlı olmasını dilemeyi unutmuşum özür dilerim.İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

lpg beynini 140 lık brc ile değiştirdim(100 lük brc vardı), beyinden karbüratöre giden gaz hortumlarının kısa olması gerekiyormuş metal bir ayakla benzin dinlenme modülünün altına aldık yaklaşık 20cm kısaldı. farka gelince yakıtta%10 çekişte nisbeten iyileşme oldu. yakın bir zamanda da platini ortadan kaldıran kiti taktırmayı düşünüyorum . ancak rampalarda hala çok fark yok

lpg beynini 140 lık brc ile değiştirdim(100 lük brc vardı), beyinden karbüratöre giden gaz hortumlarının kısa olması gerekiyormuş metal bir ayakla benzin dinlenme modülünün altına aldık yaklaşık 20cm kısaldı. farka gelince yakıtta%10 çekişte nisbeten iyileşme oldu. yakın bir zamanda da platini ortadan kaldıran kiti taktırmayı düşünüyorum . ancak rampalarda hala çok fark yok

HAYIRLI OLSUN...BOL CAMURLAR