Erad ve Merad Ereğli Aydos Zirve Çıkarması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan STINGER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,572

STINGER

Yeni Üye
13/14-06-09 EREĞLİ / AYDOS ZİRVESİ....

Cumartesi Sabahı saat 05:00 da Evden Hareket Ettim.Bir Gece önce Buluşma Noktasında Ufak Bir Değişiklik Oldu ..Benim İçin Çok Daha İyi Oldu ...Adnan menderes Bulvarı Hilton Oteli Önünde Mezitliden Gelecek Olan Arkadaşlarım

TA5CO (Merad Bşk Yrd Orçun Bey)-TA5CJ-Hakan Bey (Merad Üye)-TB5DZ Murat Bey (Merad Üye)

05:15 Te Aracımız Geldi ve YOlculuk Başladı.....

İlk Mola Yerimiz Pozantı Gişelerini Geçtikten Sonra Gölgelik Bİr Yer....

SANY0004_resize.png

Sıcak Sıcak Nefis Simitlerimizi Meyva Suyu ile Beraber Güzel Manzara eşliğinde Afiyetle Yiyoruz......

SANY0005_resize.png

Bir Resimde Pozantıdan.....

Vakit Kaybetmeden Ereğli Yoluna Hareket........

Saat 10:00 Gibi Ereğlideyiz...

ERAD BAŞKANI Sayın SELDA Hanım ( TA5DY) Eşi Sayın Recep Bey (TA5BF) İş yerlerinde Bizleri Karşıladılar ..Çok Güzel Bir Kahvaltı İkram Ettiler ..Sağolsunlar....

Ereğlide ..Merad Olarak Geleceğimizi Bilen Bilmeyen Çok Sayıda Radyo Amatörü Arkadaşımızlada Orda yüzyüze Tanışma Fırsatı Bulduk (Ereğlideki Arkadaşlarımızla Mersinden Telsizle Konuşuyorduk Ama Yüz Yüze Orda Görüştük)

SANY0006_resize.png

SANY0010_resize.png

Kahvaltı Ve Sohbetin Ardından Bİzi Bekleyen Uzun Ve Zorlu Yolun Zamanı Gelmişti...

Yol Kenarında İsuzu Marka Aracımızın Lastiklerini Kontrol Ettirdik Çivi Girmiş Laztiğimizi DE Yaptırdıktan Sonra Yola Devam.....

SANY0015_resize.png

SANY0018_resize.png

Ve Aydos Zirvesine Giden Yoldan İlk Görüntüler.....

SANY0023_resize.png

SANY0025_resize.png

Yolculık Esnasında Recep Beyin Aydos Zirvesine Giden yolun Tamamından Çoğunu Kendi İmkanları ile Yaptırdığını Öğreniyorum ....Recep Bey Zireveye Yani Role Mevkisindeki Tepeleri İnişleri Çıkışları Yolu olmayan yere Yol Yaptırmış !!!!!!!

SANY0026_resize.png

SANY0027_resize.png

Fotoğraf Makinasını dışarı Tuttum Ama Resim Çekmek Mümkün Değil Yol Çok Zorlu TAm Cros Yapılacak Yer :D:D:D

SANY0030_resize.png

Yukarı Çıktıkça Köyler Ve Ereğli Bİzden Uzaklaşıyor ..Bu Arada Recep Bey Çift Kabin Pikabı Çok Profesyonelce Kullanıyor...Her Şöförüm Dşyen Buraya Çıkmaz...

SANY0034_resize.png

SANY0035_resize.png

SANY0038_resize.png

Nasıl Manzara Arkadaşlar Bulutlar Ayağınızın altında ..Zirveye Çıkarken Kendimi Yolcu Uçağında Gibi Hissettim ..Sadece Tek Fark Aracın Zıplaması :D:D

SANY0040_resize.png

Bu Resimde Yolun Nasıl Bıcak Gibi Tepeyi Kestiğini Görüyorsunuz Recep Bey Sağolsun Çok Emek Vermiş Çokkkkkk....

SANY0042_resize.png

SANY0043_resize.png

Araçtan Bir Kaç Kare....

Ve Mutluluk Anı Artık Zirvedeyiz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

İlk Resim Recep Beyin Olsun İstedim..Çok Emeği Olmuş Çok...

SANY0044_resize.png

SANY0045_resize.png

SANY0047_resize.png

TA5CJ VE TA5BF Yan Yana :D

SANY0048_resize.png

TB6H Murat Bey /TA5BF Recep Bey/TA5CO Orçun bey/ TA5CJ HAKAN BEY TB5DZ Murat bey
hep beraber
SANY0049_resize.png

SANY0050_resize.png

SANY0051_resize.png

Ve sırada STINGER.....Muhteşem Manzara Eşliğindeki İlk Kare

SANY0052_resize.png

SANY0053_resize.png

Zirveden Bir Kaç Kare......:D:D:D:D

SANY0054_resize.png

SANY0055_resize.png

SANY0062_resize.png

SANY0065_resize.png

SANY0059_resize.png

SANY0060_resize.png

Ekip Dinleniyor 3500 Metrede Nefes Alıp Vermek Gerçekten Zor ...

SANY0061_resize.png

SANY0066_resize.png

SANY0067_resize.png

SANY0068_resize.png

Biraz DahaYukarı Çıkarak Manzaranın Keyfini Çıkartıyoruz Gerçekten Hepinizin Görmesini İsterdim ..REsimler Çok Güzel Ama O DuyguyuOrda Yaşamak GerÇekten Tarif Edilemez...

SANY0069_resize.png

SANY0070_resize.png

SANY0071_resize.png

SANY0072_resize.png

SANY0073_resize.png

Bir Kaç Karde Farklı Köşelerden :D:D:D:D

SANY0074_resize.png

SANY0075_resize.png

SANY0076_resize.png

Ve Artık Hava yavaş Yavaş Kararmadan Önce Kurduğumuz Çadırlarımıza Yerleştikki O da Ne Bİr Fırtına Koptu Çok Şiddetli Bir Rüzgar Ardından yağmur Dolu Bu Böyle 1 Saat Kadar Sürdü ....

Maalesef Hakan Arkadaşımızın Getirdiği Çadır Su ALıyordu İçeri.. Yapacak Bi Şey Yok Zirveden Dönmemiz Lazım ..Bizi Zİrveye Getiren Recep Bey Yakın Bir Arkadaşını Almak İçin Aşağıya İnmişti Aracımızda Yok..Telsizlerden Çağrı ;Yaptık Araç Hemen Yola Çıktı ...10 Dk Sonra Bir Anons Geldi Araç Toprak Olan Bölümde Çamura Saplanmış ...Yani Yukarı Çıkamıyor ....

Bize Bİr Traktör Yollamış Sağolsun Çok Zor Olsada Traktör Yavaş Yavaş Zirveye Doğru YolAlırken Bİzde Yukarda Kamp Ateşi YAkmaya Çalışıyoruz..

Ama Kuvetli Rüzgar Ateş Yakmamıza Engel OluyorBu Arada YAğmurdan Dolayı Yanımızda Getridiğimiz Odun VE Kütüklerde ıslanınca ..
Çadır İçinde Çareler ARadık

Bir Arkadaşımızın ATletini Feda ettik ve Ateşi Yakmayı Başardık Soğuktan Titreyen Ellerimiz Ve Ayaklarımız Isıtabildik..Bir Müddet Sonra Kendimize Geldik ...

AMa Sİsten Dolayı Traktör Hala Görünmüyordu...

Kar Kütlesinin İçine Gömdüğümüz Karpuz Aklımıza Geldi Hemen .Kestik Çok Lezzetliydi:D:D:D Peynir Ve Ekmekle Muhteşem Üçlü Tamamlanmış Oldu :D:D:D:D

SANY0078_resize.png

SANY0080_resize.png

SANY0081_resize.png

SANY0083_resize.png

Yukardaki Resimler Çok ZorHava Koşullarında Çekildi....

Neyse Zorda Olsa Traktör Yanımıza Gelmeyi Başardı....Traktörden Önce ANKARA K.MARAŞ ADANA EREĞLİ KONYA ANTALYA KIBRIS OSMANİYE KAYSERİ Ve MERSİN canlı olarak Havadan (Telsizle) Bizim Kurtarılma Anlarımıza Canlı Şahit oldular....

2.5 Saatte Çıktığımız Zirveyi 4.5 saatte Zor İndik Yanımıza Sadece gerekli eşyalarımızı aldık Zaten Romorksüz Traktöre Fazal Eşya Yükleyemezdik :...

Ve Ereğliye Gecenin İlerleyen Saatlerinde Ulaşabildik....

Sn :Selçuk Bey Ereğli Organize Sanayi Bölgesindeki İşyerinde Bİzleri Ağırladı Yorgunuz Desekte Tavada Tavuk Gerçekten İyi Geldi ...

SElçuk Bey ne İşmi Yapıyor: Şalgam İmalatı Yapıyor.....

Yemeklerimizi Yedik Ve Uyku Vakti.......

Ertesi GÜn....

Sabah Kahvaltısından sonra Selçuk Beyin Ortağının Kızı ZEYNEP Hanımla Tanıştık....

SANY0093_resize.png

SANY0094_resize.png

SANY0095_resize.png

Selçuk Beyin Fabrikasından Görüntüler...

SANY0096_resize.png

FABRİKAYI GEZERKEN ODA NE KENARDA BİR ADET HONDA PAN EUROPAN ORDA SAKİN SAKİN DURUYO..

SANY0097_resize.png

Bu Resimde Motorun Sahibi Selçuk Bey .....

SANY0098_resize.png

SANY0099_resize.png

SANY0100_resize.png

Fabrika İçinde Resim Çekmek Zor Olduğu İçin Hondayı Dışarı Aldı Selçuk Bey ...

SANY0101_resize.png

Ben Resim Çekeceğimi Zannederken Selçuk Bey'in Bana Çok Güzel Bİr Süpriz Yaptığından Haberim Yok Daha....:D:D:D:D:D:D

SANY0102_resize.png

Çalıştır Ve Devam Et Dedi :D:D:D:D:

Kısmet Te Bu Da Varmış Ereğlide Honda Sürmek ...:D:D:D:D

SANY0113_resize.png

SANY0111_resize.png

SANY0114_resize.png

SANY0115_resize.png

Fabrika Etrafında Bİr Kaç Tur Attım Yerine Park Etmek İçin Fabrika Kapısına Yöneldim..Selçuk Bey Ehliyet Durumu Ne dir Diye..Sordu

A2 + B Dedim Bekle Dedi ...2 dk Sonra Elinde Kandi Kaskı İle Geri Geldi Devam Dedi Nasıl yani Dedim Devam devam Dedi

Honda' İle Ereğli Yollarının Fazla Bekletmedim Ve Güzel ,Bir Gezi Yapıp Fabrikaya Geri Geldim :D:D:D:D:D

Bir Gece Önce Zirvede Mecburen Bıraktığımız Kalan Eşyalarımızı Almak İçin Recep Bey Ve Orçun Yola Çıktık Ama Hava Şartları Yukarıda Aşağıdaki Gibi Görünmüyordu Zirvenin Eteğinden Geri Döndük.....

SANY0122_resize.png

SANY0123_resize.png

SANY0124_resize.png

SANY0125_resize.png

SANY0126_resize.png

SANY0127_resize.png

SANY0128_resize.png

SANY0129_resize.png

SANY0130_resize.png

SANY0131_resize.png

SANY0132_resize.png

SANY0133_resize.png

SANY0134_resize.png

Ve Fabrikaya Geri Geldik Kamp Malzemelerimizi 3500 metrede bıraktık Recep Bey Hava düzeldiğine Ordan İndirecek ..Ve Mersine Yollayacak ..

Fabrika İçinden Kareler..Ve Dışarıda Kedicik :D:D:D:D:D:D

SANY0135_resize.png

SANY0136_resize.png

SANY0137_resize.png

SANY0138_resize.png

SANY0144_resize.png

SANY0139_resize.png

SANY0140_resize.png

SANY0141_resize.png

Veeee Orçun :D:D:D

SANY0142_resize.png

Ve Mersine Dönüş Yolunda Ereği Çıkışındaq Bir Petrolde İhtiyaç Molası MeşrubatLarımız Aldık Ve Yola Devammmmm...

SANY0146_resize.png

SANY0147_resize.png

SANY0149_resize.png

BİR BAŞKA GEZİYİ SİZLERLE PAYLAŞMAK ÜZERE ERAD VE MERAD DERNEĞİ ADINA İYİ FORUMLAR
TB5BI MERSİNDEN 73......

SANY0150_resize.png

Etiketler
Ynt: Erad ve Merad Ereğli Aydos Zirve Çıkarması

Güzel bir etkinlik olmuş ama bir mesajın içine bu kadar çok fotoğraf yüklerseniz birçok kişi tüm fotoğrafları açamayacaktır. Mümkünse her mesaj içine 5-10 fotoğraf ekleyerek düzenlerseniz herkes rahatlıkla izleyebilir.

Ynt: Erad ve Merad Ereğli Aydos Zirve Çıkarması

vallaha müthiş olmuş emeğinize sağlık yorulmuşsunuz ama onun zevkide başka bir şeye değişmiyor insan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR