Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,518
Ynt: Ercova Buluşmamız. 7-8 Temmuz 2012

bendekilerde bu kadar....

Ercova_26.jpg

Ercova_27.jpg

Ercova_28.jpg

Ercova_29.jpg

Etiketler

Fotoğrafa doymak budur; emekler için teşekkür. :smiley: Bu denli kısa sürede, bu denli fotoğraf yükleme (çeşitli kişilerce) ve bu denli okunma çok anımsamıyorum ne zamandır... ;)

Cavid Sezen

Valla cok guzeldi. Cok az kaldim ama 3 gunluk dolu dolu gecti. Yine de doyamadim. En kisa zamanda tekrar gitmek isterim.

Ben giderim bunun acısı başka türlü çıkmaz.İstenilen her şey olmuş,sis,ateş, kamp .

Arif hocam da kızılderililer takip etmesin diye arkasında odun takarak izlerini silmeye çalışmış yoksa sonradan gelenler bulamasın diye mi tam anlayamadım.

Ferhat yaptıklarınıza bakarak Gezenbilir flamasının o ağaçta ebediyete kadar kalacağını düşünüyorum.

Levent hocam biraz daha büyük takoz alsaydın altına yatıp karter contasını değiştirirdiniz.

İnsel 2 çocuğu olan sensin senin elinde niye fotoğraf makinası yok,bil diye söylüyorum bu kampın en güzel fotoğraflarından biri de kızının elinde çiçek olan fotoğrafı,yani geriye döndüremediğin tek şey zaman,sen de çek.

531608_10151000109598398_459045061_n.jpg

Fotograflar için İsmail beye,Arif beye,Ömer ve Ferhat'a teşekkürler,çok güzel kareler.

mayıstosböce' Alıntı:
Levent hocam biraz daha büyük takoz alsaydın altına yatıp karter contasını değiştirirdiniz.

Bülent çağrıyı yap sonrada en güzel yere kurul olmaz değilmi :eek:, gölge olsunda eğimi önemli değil 2 takozla sorun çözülür.
Her zaman bagajda taşıdığım 2. basamakta yerini aldımı heryer düz, ben dahil herkes mutlu.

Contama talipsen :D senin için ilk kampta aynı pozisyon borcum olsun. Selamlar.

Fotoğraflarını paylaşan tüm dostlara teşekkürler. Maalesef ben pillerini şarj etmeyi unuttuğum için pek fotoğraf çekemedim :(

Güzel bir kampı kaçırdık :-\.

Paylaşımlar için teşekkürler.

Akşama güzel ateş yakacağız derken telefon çaldı. Bu arada yaylada telefonlar da pek çekmiyor zar zor görüştüm. Alarm devreye girmiş işyerime geri dönmem gerekiyormuş. Apar topar hazırlandık dönüşe geçtik. Tozu dumana katıp bir saat içinde Yuvacık'a indik.

IMG_7844.jpg

IMG_7864.jpg

Yolda dönerken gördüğümüz bir araçtaki etiket sanki bize sesleniyordu. Bu güzel yaylayı bırak geri dön olacak iş mi bu! 2.5 saatte İstanbul'a geldik. Üstüne üstelik gece de acayip sıcaktı ne güzel serin serin yatacaktık.

Benden bu kadar, katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

IMG_7868.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.