KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu kiraladığımız Yuki marka (Orhan Borana saygılarımızla )...
İki kişi olarak kullandık...(Eşimle de oğlumla da gezdik ayrı ayrı)
Yani totalde 150 kg üstü ağırlık oldu...
Çok hafif rampayı bayılarak da olsa çıktı, sağlam bir rampayı tek kişi belki çıkar emin değilim ama pedal çevirerek katkıyla başarabilir...
Düz yerlerde kullanmak için araç içinde yer varsa bu türden iri mobilet tarzı yerine elektrikli bisiklet türlerini almak hacim açısından bence daha mantıklı...
Yok eğer karavan arkasına motor taşıma düzeneği yapılacaksa benzinli BW100 benzeri torklu bir scooter almayı tercih ederim...
Çünkü 8 saat 220V elektrik ile doldurmak gerekiyor bunun aküsünü...
Kabul, scooter ın muayenesi (2 yılda bir) vergisi ehliyeti vb var ama bari sorunsuz gezilebiliyor çevrede, dağda bayırda şehirde...
Kamp yerinden tek kişi markete, pazara gidip dönmek içinse elektrikli bisiklet hamlesini gerçekleştirmek daha doğru olur düşüncesindeyim...
Not: Bu görüşler sadece ilk izlenimlerimdir ve doğru olmayabilir, belki konuyu yeni bir topik açarak tartışıp değerlendirsek çok daha iyi olur...
Cem, şimdi burası böyle; Bandırma'da kimbilir nasıl? Poyrazın bu denli kuvvetli estiği bir yerde, Kapıdağ turunu biraz zor yaparsınız gibime geliyor. Bandırma'ya "düdüklü kent" derim ben, tıpkı Çanakkale gibi...Kapıdağ'da rüzgar, şu an uçuruyordur....
Gelip geçerken Bandırma'da döner yemeyi unutmayın.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3624.msg436573#msg436573 (Tereciye tere satıyoruz ya.. )
Yazar mısın bunları, al işte böyle yaparlar...
Fotoğraflar, gülen yüzler, yeni kamper, elektrikli bisikletler, meslektaşım çift, "betona çıkma yarışması", yeni kamperin ilk armağını (130 TLcik ), Güzel Erdek'ten kareler.... herşey çok güzel!.. "Bundan iyisi, Şam'da kayısı..."
Bu para ilerde size yol su elektrik olarak geri döner, üzülmeyin. (Ben kendimi hep böyle avuturum. )
Yeni aracınızı güle güle kullanın. Çok heveslendirdi beni doğrusu. Özellikle arkadaşların sizin kadar çok sevinip kutlamaları çok etkiledi beni. Sırf o güzel dilekler için bile alınır bir karavan.) Ne mutlu size. (Karavanınız ve ondan daha değerli arkadaşlıklarınız için)
Mutluluğunuz resimlerede yansımış nekadar güzel,gezi kadar yeni karavancı dostlarla tanışmak aynı ortamı paylaşmak gezinizi
renklendiren güzellikler. Bu sayede karavan duayenlerimizin foruma katkı yapmasına vesile olması dileklerimle.
Levent
Cem ve Haldun Beyler gezinin zevkli olduğundan bahsediyorlar. Asıl eşimle ben bu çokgüzel insanları tanımak ve hoş vakit geçirme fırsatını bulduğumuza sevindik.Daha sonra Vehbi beyleri tanımak bizim için şahaneydi.İyiki Erdeğe gelmişiz, iyiki değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşuz.Ümit ediyorum daha sonraları çok daha güzel günlerimiz olacak.Bu arada bendede fotoğraflar var ama gönderme yöntemini bilmiyorum.Öğrenince göndereceğim.
Cem ve Haldun Beyler gezinin zevkli olduğundan bahsediyorlar. Asıl eşimle ben bu çokgüzel insanları tanımak ve hoş vakit geçirme fırsatını bulduğumuza sevindik.Daha sonra Vehbi beyleri tanımak bizim için şahaneydi.İyiki Erdeğe gelmişiz, iyiki değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşuz.Ümit ediyorum daha sonraları çok daha güzel günlerimiz olacak.Bu arada bendede fotoğraflar var ama gönderme yöntemini bilmiyorum.Öğrenince göndereceğim.
Sn.celal yalçın;
Aramıza katılmanız için Erdek gezisinin sebep olması sizler kadar bizide çok mutlu etmiştir. İlerleyen günlerde bölümümüze yapacağınız katkıları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Levent
Gezinin en eğlenceli bölümü kuşkusuz, kiraladığımız elektrikli bisikletlerle yaptığımız Erdek turu idi... Bu aletlerle, çocuklar gibi eğlenip Erdek'in altını üstüne getirdik.
Erdek geziniz çok güzel geçmiş. 28 Ekim'deki fırtınalı havadan sonra çok güzel iki gün yaşandı. Biz Gezenbilir Cumhuriyet Bayramı İstanbul Korteji'ne katılarak, bayramı büyük bir coşkuyla kutladık. Bu organizasyon olmasaydı Erdek'e üç günlüğüne gelecektik. Sağlık olsun. Kortejimiz çok keyifliydi.