Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,762
Ynt: Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

Celal hocam,

Saati 7.5 TL idi... Arkadaşlar 1 saat bindi ben hem oğlum hem de eşimle gezdiğimden 1.5 saatine 10 TL verdim... En az 500 TL lik eğlendik diyebilirim... :D

Ehliyet falan gerekmiyor, zaten en fazla 20 km/h hızla gidebiliyorsunuz, ben bisikletle bile min. 25 km/h hız yaptığımdan sorun olmadığını söyleyebilirim...

Etiketler

taiga' Alıntı:
Celal hocam,

Saati 7.5 TL idi... Arkadaşlar 1 saat bindi ben hem oğlum hem de eşimle gezdiğimden 1.5 saatine 10 TL verdim... En az 500 TL lik eğlendik diyebilirim... :D

Ehliyet falan gerekmiyor, zaten en fazla 20 km/h hızla gidebiliyorsunuz, ben bisikletle bile min. 25 km/h hız yaptığımdan sorun olmadığını söyleyebilirim...
Teşekkür ederim. :smiley:

Elektrikli bisikletler inanılmaz eğlenceliydi. İnanın o an herkes karavanının arkasına bir tane almayı düşünüyordu. Motosiklet deneyimi olmayan, ehliyet, kask, plaka, vergi gibi ıvır zıvır işlerle uğraşmaktan kaçınan ve aslında motosikletten korkan biri olarak, her yerde şarj edebileceğimi bilsem hiç düşünmeden alırım bir tane.

4 sene boyunca İstanbulda eşimle tek aracımız 600 cc lik bir Kawasaki enduro motordu...
Kar, kış, yağmur güneş her koşulda Trakyasından Ege Akdenizine her mevsimde gezdik...
Güzel şeyler yaşadık ama Erdekteki keyif cidden bir başkaydı... :D

sevgili arkadaşlarım geziniz tabiki güzel oldu.helede pisikletiniz muhteşemdi, sizle fazla ilgilenemedim ama gelmeniz inanın beni çok memnun etti vede eşimi tabiki..karavanım satmış olmama rahmen karavan alma arzusu yine alevlendi sizin sayenizde.. sizleri artık erdekte sıkça göreceğiz .2 saatte erdektesiniz..halduncum bu arada yediğin ceza aracın nazarı olmuş..aracın çok güzeldi nazara geldin demekki.buda senın kazan belenın bedili olsun..cem kardeşimde saten erdeği beğendi nasılsa bisikletler onu bekliyor.sizleri ve bütün karavancı arkadaşlarımı erdeğe bekliyorum saygılarımla

IMGP3770.jpg

58ayhan' Alıntı:
sevgili arkadaşlarım geziniz tabiki güzel oldu.helede pisikletiniz muhteşemdi, sizle fazla ilgilenemedim ama gelmeniz inanın beni çok memnun etti vede eşimi tabiki..karavanım satmış olmama rahmen karavan alma arzusu yine alevlendi sizin sayenizde.. sizleri artık erdekte sıkça göreceğiz .2 saatte erdektesiniz..halduncum bu arada yediğin ceza aracın nazarı olmuş..aracın çok güzeldi nazara geldin demekki.buda senın kazan belenın bedili olsun..cem kardeşimde saten erdeği beğendi nasılsa bisikletler onu bekliyor.sizleri ve bütün karavancı arkadaşlarımı erdeğe bekliyorum saygılarımla

IMGP3774.jpg

Soğuk kış günlerinin arifesinde böyle güzel bir havayı yakalamak çok büyük bir şans olmuş. Dostlarımız da bu fırsatı iyi değerlendirmişler. Karavanla çoluk çocuk geziliyorsa yapılacak en doğru şey onların zevk alacağı eğlenceler icat etmektir. Bu nedenle elektrikli bisiklet çok iyi denk gelmiş. Ama ben gerçek bisikleti tercih ederim. Hem gezer eğlenir, hem de spor yaparsınız. Şarj etmek derdi de olmaz.
Gezi dönüşü yenilen trafik cezası için geçmiş olsun diyorum ama karavan kullanıyorsanız her zaman durmanın daha zor olduğunu bilmeli ve ona göre gaza basmalısınız. Haldun beyin bu konudaki acemiliği biraz tuzluya patlamış ama sağlık olsun sonrasında daha dikkatli olacaktır. Örneğin ben karavan sahibi olamazdan önce fırsatını buldukça gaza basar süratli araba kullanırdım. Ama ilk karavanım istesem de 90km./h hızı geçemeyince yavaş kullanmaya alıştım. Şimdi otomobilimle otoyolda bile 90'la gidiyorum ;) :smiley: :smiley:
Bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. :smiley: :smiley: :smiley:

bende bi an önce karavan yapmam lazım yoksa üzüleceğim emekliliği beklersem yandım

Sayın Feyzullah Efe emekliliği beklemek gibi bir niyetiniz varsa yada çelişkileriniz şu bölümü okumanızı tavsiye ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57582.0

Feyzullah hocam,

En kısa zamanda birlikte karavanda bir çay içelim ki seni de zehirleyelim...
Karavan virüsü sana da bulaşsın... :D

Merhaba Feyzullah Bey Eşimle ben karavancılığa nekadar geç başladığımıza hayıflanıyoruz. Bir an önce başlamanı öneriyoruz.Tecrubelerimiz ışığında.

celal yalçın' Alıntı:
Merhaba Feyzullah Bey Eşimle ben karavancılığa nekadar geç başladığımıza hayıflanıyoruz. Bir an önce başlamanı öneriyoruz.Tecrubelerimiz ışığında.

Celal abi,

Hiç merak etme...
Feyzullah kardeşimiz şahane bir insan ve inan karavancılık onun ruhunda var...
En uygun zamanda onu da saflarımıza katacağız... :D

arkadaşlar ,, abilerim yazılarınızı takip ediyorum keyif veriyor inanın inşallah bi karavan alıp aranızda katılırım

form sayesinde yeni dostlar ile tanışmak bile keyif veriyor bana ,,, sevgilerimle feyzullah efe

Güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Haldun Hocam karavanınla ilk gezin hayırlı uğurlu olsun. Siftahı yaptın. Allah nicelerini, daha güzellerini nasip etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR