Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,769

Etiketler
Ynt: Erdek Gezimiz (29-31 Ekim 2010)

atiladi' Alıntı:
Elektrikli götürgeçler hakkındaki izlenimlerinizide yazarsanız iyi olur..

Hemen yazayım abi...

Bu kiraladığımız Yuki marka (Orhan Borana saygılarımızla ;))...

İki kişi olarak kullandık...(Eşimle de oğlumla da gezdik ayrı ayrı)

Yani totalde 150 kg üstü ağırlık oldu...

Çok hafif rampayı bayılarak da olsa çıktı, sağlam bir rampayı tek kişi belki çıkar emin değilim ama pedal çevirerek katkıyla başarabilir...

Düz yerlerde kullanmak için araç içinde yer varsa bu türden iri mobilet tarzı yerine elektrikli bisiklet türlerini almak hacim açısından bence daha mantıklı...

Yok eğer karavan arkasına motor taşıma düzeneği yapılacaksa benzinli BW100 benzeri torklu bir scooter almayı tercih ederim...

Çünkü 8 saat 220V elektrik ile doldurmak gerekiyor bunun aküsünü...

Kabul, scooter ın muayenesi (2 yılda bir) vergisi ehliyeti vb var ama bari sorunsuz gezilebiliyor çevrede, dağda bayırda şehirde...

Kamp yerinden tek kişi markete, pazara gidip dönmek içinse elektrikli bisiklet hamlesini gerçekleştirmek daha doğru olur düşüncesindeyim...

Not: Bu görüşler sadece ilk izlenimlerimdir ve doğru olmayabilir, belki konuyu yeni bir topik açarak tartışıp değerlendirsek çok daha iyi olur...

gezmen' Alıntı:
Cem, şimdi burası böyle; Bandırma'da kimbilir nasıl? Poyrazın bu denli kuvvetli estiği bir yerde, Kapıdağ turunu biraz zor yaparsınız gibime geliyor. Bandırma'ya "düdüklü kent" derim ben, tıpkı Çanakkale gibi...Kapıdağ'da rüzgar, şu an uçuruyordur.... :D
Gelip geçerken Bandırma'da döner yemeyi unutmayın.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3624.msg436573#msg436573 (Tereciye tere satıyoruz ya.. :D)

İyi geziler.
Cavid Sezen

Yazar mısın bunları, al işte böyle yaparlar... :D
Fotoğraflar, gülen yüzler, yeni kamper, elektrikli bisikletler, meslektaşım çift, "betona çıkma yarışması", yeni kamperin ilk armağını (130 TLcik :D), Güzel Erdek'ten kareler.... herşey çok güzel!.. "Bundan iyisi, Şam'da kayısı..."

Cavid Sezen

taiga' Alıntı:
Çok keyifli bir geziydi...

Trafik cezası konusu ise,

130 TL cik... Hemen ödersem 97 TL imiş nasıl oluyorsa... ???
Bu para ilerde size yol su elektrik olarak geri döner, üzülmeyin. (Ben kendimi hep böyle avuturum. :smiley: )
Yeni aracınızı güle güle kullanın. Çok heveslendirdi beni doğrusu. Özellikle arkadaşların sizin kadar çok sevinip kutlamaları çok etkiledi beni. Sırf o güzel dilekler için bile alınır bir karavan.:smiley:) Ne mutlu size. (Karavanınız ve ondan daha değerli arkadaşlıklarınız için)

Mutluluğunuz resimlerede yansımış nekadar güzel,gezi kadar yeni karavancı dostlarla tanışmak aynı ortamı paylaşmak gezinizi
renklendiren güzellikler. Bu sayede karavan duayenlerimizin foruma katkı yapmasına vesile olması dileklerimle.
Levent

Haldun, Emel ve Erdem, maaile yüzünüz gülüyor geçen Perşembe sizi gördüğümüzden beri.
Tadını çıkarın, güle güle kullanın, hep gezin umarım..

çok güzel bir gezi olmuş, darısı bizlere :smiley:,
Haldun hocam karavanız tekrar hayırlı olsun, nice böyle mutlu gezilere

Süper bi Erdek gezisi, Süper bi motosiklet gezisi gezginler neşeli,mutlu daha ne olsunki...

Şeref

Cem ve Haldun Beyler gezinin zevkli olduğundan bahsediyorlar. Asıl eşimle ben bu çokgüzel insanları tanımak ve hoş vakit geçirme fırsatını bulduğumuza sevindik.Daha sonra Vehbi beyleri tanımak bizim için şahaneydi.İyiki Erdeğe gelmişiz, iyiki değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşuz.Ümit ediyorum daha sonraları çok daha güzel günlerimiz olacak.Bu arada bendede fotoğraflar var ama gönderme yöntemini bilmiyorum.Öğrenince göndereceğim.

celal yalçın' Alıntı:
Cem ve Haldun Beyler gezinin zevkli olduğundan bahsediyorlar. Asıl eşimle ben bu çokgüzel insanları tanımak ve hoş vakit geçirme fırsatını bulduğumuza sevindik.Daha sonra Vehbi beyleri tanımak bizim için şahaneydi.İyiki Erdeğe gelmişiz, iyiki değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşuz.Ümit ediyorum daha sonraları çok daha güzel günlerimiz olacak.Bu arada bendede fotoğraflar var ama gönderme yöntemini bilmiyorum.Öğrenince göndereceğim.

Sn.celal yalçın;
Aramıza katılmanız için Erdek gezisinin sebep olması sizler kadar bizide çok mutlu etmiştir. İlerleyen günlerde bölümümüze yapacağınız katkıları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Levent

Nice mutlu gezilere. Hele adaşımın dileğinin gerçekleşmesine çok sevindim. Trafik cezasını hiç kafaya takma, unutma ki bu işin (+4) promili de var.

orsaalabanda' Alıntı:
Gezinin en eğlenceli bölümü kuşkusuz, kiraladığımız elektrikli bisikletlerle yaptığımız Erdek turu idi... Bu aletlerle, çocuklar gibi eğlenip Erdek'in altını üstüne getirdik.

[attachment=1]

Bilgi edinmek amacıyla soruyorum, Elektrikli bisikletin kira bedeli nedir. Motorsiklet ehliyeti falan gerekmiyor mu?

Çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş.
Üzücü bir iki küçük olay dışında, onlarda artık tuzu biberi olmuş.

Erdek geziniz çok güzel geçmiş. 28 Ekim'deki fırtınalı havadan sonra çok güzel iki gün yaşandı. Biz Gezenbilir Cumhuriyet Bayramı İstanbul Korteji'ne katılarak, bayramı büyük bir coşkuyla kutladık. Bu organizasyon olmasaydı Erdek'e üç günlüğüne gelecektik. Sağlık olsun. Kortejimiz çok keyifliydi.

tn_IMG_1089[1].jpg

IMG_5138[1].jpg

SDC14049.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR