atiladi' Alıntı:Elektrikli götürgeçler hakkındaki izlenimlerinizide yazarsanız iyi olur..
gezmen' Alıntı:Cem, şimdi burası böyle; Bandırma'da kimbilir nasıl? Poyrazın bu denli kuvvetli estiği bir yerde, Kapıdağ turunu biraz zor yaparsınız gibime geliyor. Bandırma'ya "düdüklü kent" derim ben, tıpkı Çanakkale gibi...Kapıdağ'da rüzgar, şu an uçuruyordur....
Gelip geçerken Bandırma'da döner yemeyi unutmayın.. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=3624.msg436573#msg436573 (Tereciye tere satıyoruz ya..)
İyi geziler.
Cavid Sezen
Bu para ilerde size yol su elektrik olarak geri döner, üzülmeyin. (Ben kendimi hep böyle avuturum.taiga' Alıntı:Çok keyifli bir geziydi...
Trafik cezası konusu ise,
130 TL cik... Hemen ödersem 97 TL imiş nasıl oluyorsa... ???
celal yalçın' Alıntı:Cem ve Haldun Beyler gezinin zevkli olduğundan bahsediyorlar. Asıl eşimle ben bu çokgüzel insanları tanımak ve hoş vakit geçirme fırsatını bulduğumuza sevindik.Daha sonra Vehbi beyleri tanımak bizim için şahaneydi.İyiki Erdeğe gelmişiz, iyiki değerli insanları tanıma fırsatı bulmuşuz.Ümit ediyorum daha sonraları çok daha güzel günlerimiz olacak.Bu arada bendede fotoğraflar var ama gönderme yöntemini bilmiyorum.Öğrenince göndereceğim.
orsaalabanda' Alıntı:Gezinin en eğlenceli bölümü kuşkusuz, kiraladığımız elektrikli bisikletlerle yaptığımız Erdek turu idi... Bu aletlerle, çocuklar gibi eğlenip Erdek'in altını üstüne getirdik.
[attachment=1]