KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Saati 7.5 TL idi... Arkadaşlar 1 saat bindi ben hem oğlum hem de eşimle gezdiğimden 1.5 saatine 10 TL verdim... En az 500 TL lik eğlendik diyebilirim...
Ehliyet falan gerekmiyor, zaten en fazla 20 km/h hızla gidebiliyorsunuz, ben bisikletle bile min. 25 km/h hız yaptığımdan sorun olmadığını söyleyebilirim...
Saati 7.5 TL idi... Arkadaşlar 1 saat bindi ben hem oğlum hem de eşimle gezdiğimden 1.5 saatine 10 TL verdim... En az 500 TL lik eğlendik diyebilirim...
Ehliyet falan gerekmiyor, zaten en fazla 20 km/h hızla gidebiliyorsunuz, ben bisikletle bile min. 25 km/h hız yaptığımdan sorun olmadığını söyleyebilirim...
Elektrikli bisikletler inanılmaz eğlenceliydi. İnanın o an herkes karavanının arkasına bir tane almayı düşünüyordu. Motosiklet deneyimi olmayan, ehliyet, kask, plaka, vergi gibi ıvır zıvır işlerle uğraşmaktan kaçınan ve aslında motosikletten korkan biri olarak, her yerde şarj edebileceğimi bilsem hiç düşünmeden alırım bir tane.
4 sene boyunca İstanbulda eşimle tek aracımız 600 cc lik bir Kawasaki enduro motordu...
Kar, kış, yağmur güneş her koşulda Trakyasından Ege Akdenizine her mevsimde gezdik...
Güzel şeyler yaşadık ama Erdekteki keyif cidden bir başkaydı...
sevgili arkadaşlarım geziniz tabiki güzel oldu.helede pisikletiniz muhteşemdi, sizle fazla ilgilenemedim ama gelmeniz inanın beni çok memnun etti vede eşimi tabiki..karavanım satmış olmama rahmen karavan alma arzusu yine alevlendi sizin sayenizde.. sizleri artık erdekte sıkça göreceğiz .2 saatte erdektesiniz..halduncum bu arada yediğin ceza aracın nazarı olmuş..aracın çok güzeldi nazara geldin demekki.buda senın kazan belenın bedili olsun..cem kardeşimde saten erdeği beğendi nasılsa bisikletler onu bekliyor.sizleri ve bütün karavancı arkadaşlarımı erdeğe bekliyorum saygılarımla
sevgili arkadaşlarım geziniz tabiki güzel oldu.helede pisikletiniz muhteşemdi, sizle fazla ilgilenemedim ama gelmeniz inanın beni çok memnun etti vede eşimi tabiki..karavanım satmış olmama rahmen karavan alma arzusu yine alevlendi sizin sayenizde.. sizleri artık erdekte sıkça göreceğiz .2 saatte erdektesiniz..halduncum bu arada yediğin ceza aracın nazarı olmuş..aracın çok güzeldi nazara geldin demekki.buda senın kazan belenın bedili olsun..cem kardeşimde saten erdeği beğendi nasılsa bisikletler onu bekliyor.sizleri ve bütün karavancı arkadaşlarımı erdeğe bekliyorum saygılarımla
Soğuk kış günlerinin arifesinde böyle güzel bir havayı yakalamak çok büyük bir şans olmuş. Dostlarımız da bu fırsatı iyi değerlendirmişler. Karavanla çoluk çocuk geziliyorsa yapılacak en doğru şey onların zevk alacağı eğlenceler icat etmektir. Bu nedenle elektrikli bisiklet çok iyi denk gelmiş. Ama ben gerçek bisikleti tercih ederim. Hem gezer eğlenir, hem de spor yaparsınız. Şarj etmek derdi de olmaz.
Gezi dönüşü yenilen trafik cezası için geçmiş olsun diyorum ama karavan kullanıyorsanız her zaman durmanın daha zor olduğunu bilmeli ve ona göre gaza basmalısınız. Haldun beyin bu konudaki acemiliği biraz tuzluya patlamış ama sağlık olsun sonrasında daha dikkatli olacaktır. Örneğin ben karavan sahibi olamazdan önce fırsatını buldukça gaza basar süratli araba kullanırdım. Ama ilk karavanım istesem de 90km./h hızı geçemeyince yavaş kullanmaya alıştım. Şimdi otomobilimle otoyolda bile 90'la gidiyorum
Bu güzel geziyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler. Haldun Hocam karavanınla ilk gezin hayırlı uğurlu olsun. Siftahı yaptın. Allah nicelerini, daha güzellerini nasip etsin.