KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2-3 günlüğüne bursadan erdeğe doğru yola çıktık.erdek merkezde tsk kampı yanında abant kamping de bir gece zeytin ağaçları içerisinde kaldık.ücret çadır parası 15tl.yemek ihtiyacımızı şehir merkezine gidip karşıladık.(4-5 dk).ertesi gün erdek ocaklarda karataş kampingde 1 gece kaldık.(kişi başı 7,5tl)denize sıfır büyük bir alanı vardı.akşamları epey rüzgar oluyordu.kazıkları iyi çakmak gerek.bursadan erdek merkez 1:45dk civarı fotolar:
yakıt ikmali bursadan
[attachment=2]
yollardan
[attachment=1]
[attachment=3]
abant kamping
[attachment=4]
güneşlenirken birde baktım önümden traktör gçiyor.sonradan öğrendim ki yosunları temizlemekmiş amacı
[attachment=5]
Sn.livan08, kamplı gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Karataş kamping fotoğraflarında dikkatimi bir şey çekti, kaldığınız yerin zemini beton mu? yoksa toprak sertleşmiş mi? Ayrıca hemen ötenize park etmiş bir kamyon gördüm, kampın otopark alanı yok mu? sabahın köründe o kamyonun çalışması bir feleket olurdu herhalde
kampın zemini sertlleşmiş topraktı,çim olan yerlerde vardı.herkes aracını çadırının yanına çekmişti.o kamyonunda diğer yanında çadırı vardı.ben teşekkür ederim.
karataş kampmingden başka bir görüntü
[attachment=1]
abant kampigde sıcak su wc-duş imkanı var-ve temizlik fena değildi..
ocaklar karataş kampingde gündüz sıcak su var ama akşama bitmiş oluyor wc -duş fazla temiz değildi.
ocaklarda birde selçuk kamping var orada devamlı sıcak su var ama kişi başı 3 tl alıyordu.