Ericsson R310 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,531

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
showimg.asp

Selam Arkadaşlar Uzun Zamandır Ericson R310 arıyorum Sağlamlığı ve Bataryası açısından Doğa Sporlarına Uygun Olarak Üretilen telefon Malesef Üretimden Ve Satıştan Kaldırılalı Bayağı Oldu. bundan Önçe De Kullandığım Ama Malesef Bozulduu.
eğer Bir Yerlerde Gözünüze Çarparsa Lütfen Bana Haber Verin Telefonun Yaklaşık Değer 30 ytl Falan

Simdiden Çok Teşekkür Ederim

Etiketler

Ynt: Ericson R310 Arıyorum

Ağbi Valla Hediye Teklifin İçin Çok Teşekkür Ederim.Ama Bu Şekilde Kabul Edemem.Karşılığını İletmek İsterim.

Ayıp ediyorsun Erdemcim lafı mı olur ;) Telefon biraz hasarlı durumda olsa da çalışıyor.

Eyvallah Ağbi O Zaman :D Valla İstanbula Ne Zaman Gelirim Bilmiyorum. ama Arno Perşembe Günü İstanbula Gelecekti. Müsait Olursa Rica Ederim Kendisine. Olmadı Kargoya Kalır İş:D

Tekrardan Çok Teşekkürler:D :D :D :D :D :D

SEVİNDİRİK OLDUM ;D

Estağfirullah, tek sorun telefonun ufak tefek hasarlı olması ama yaklaşık 6 yıldır çalışıyor ;D Benim telefonlarım var sende zaten, gelirse beklerim :smiley:

Ynt: Ericsson R310 Arıyorum

Telefon işini nasıl sonlandırdınız bilmiyorum, ama eksik birşeyleri varsa bende de iki tane R310 vardı, birini bulamadım, lacivert olan hayatta. Yedek parça anlamında istersen ben de verebilirim, bende ki telefon da çalışıyor, ancak kauçuk yapısından dolayı tuşların üzerindeki yazılar silinmiş durumda. Ama karabina takılan, pusulalı, termometreli, kiti de üzerinde.

Bu arada yeri gelmişken birşeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum: R310'un lanse ediliş şekli neydi, toza, şoka, suya dayanıklı olmasıydı. Bundan, diğer telefonların suya dayanıksız olduğu anlamını çıkarmamız gerekiyor değil mi ?
Ben, geçen kış Kartepe - Kuzuyayla sapağında bir Nokia 3200 telefon buldum. Karların içinde. Muhtemelen de uzunca bir süre (telefondeki mesajlardan ve arama kayıtlarından anladığım kadarıyla 2 ay kadar) kar altında beklemişti. Ki bu değiş-tokuş kapak bir telefon. Telefonun kapağını çıkardığımda en ücra köşesine kadar kar suyu ve çamurlu su işlemiş durumdaydı. Eve götürdüm, fırçayla tozu ve katılaşmış çamuru temizledim, şarja taktım, kendi sim kartımı taktım, kamerasına kadar çalışıyordu. Şaşırdım kaldım. Ama uzun süre kar altında kalmasından dolayı üzerindeki şeffaf plastik kapaklar matlaşmış ve gevrekleşmişti...

Merak ediyorsanız; telefondaki mesajlardan yola çıkarak sahibine ulaştım, yenisini aldığını, bunu almak için gelemeyeceğini bildirdi.

mrb;
siteyi yeni gördüm çok iyimiş. bende r310 arıyorum.elinde olan varsa çok sevinirin.bende nokia 5210 var ama r310 başka.google araken çıktı.erthem abinin dediği gibi ücretini yollarım istediğiniz hesaba. dincerkuruer@hotmail.com.

bende de mevcuttu fakat TK'nın bu klon dedikleri muhabbet dalgasına kitlediler telefonu...tüketici komitesine verdik hadiseyi sonra telefonu aldığımız firmaya verdik o da telefonu servise vermiş sözde ama tık yok yani..telefon nerededir ne haldedir merak içindeyim, muhattap yok çünkü servise yollayan dükkanda kapandı..
öylece sarpa sardı ama ben o telefonu hala araziye çıkarkene kullanıyordum...
çok güzel bir telefondu... ahh ahh

Böyle bir ilan gördüm, ilgilenen olursa fiyat saçma geldi ama olsun yine de ilanı koyayım.

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=27&t=154583

ya arkadaşlar neredeyse sıfıra yakın bir adet r 310 um var benim şu an elimde bu hasarlı arkadaşlardan telefonun outdoor kılıfı vardı elinde olan varsa benimle irtibata geçebilir mi ?

ilgilenlere r310s
http://www.sahibinden.com/kayitli_calisir_durumda_meraklisina_ilk_sahibinden_r310s-92WQQaXQQ13254068WQQpXQQdisplayitem

5140 içinde
http://www.sahibinden.com/pusula_termometre_resim_video_ses_kaydi_baskonus_radyo-46WQQaXQQ13071527WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR