KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok kolay yoğurdu tepsiy boşaltısın üzerine kararınca bal afiyet olsun. Bundan 20 yıl önce işyerinde yoğurdun üzerine reçel döküp afiyetle yerken herkes bu adam ne yapıyor diye ters ters bakardı yakın zamanda meyveli yoğurtlar piyasaya çıktı ..
neden olmasın ki
ayrıca o reçelli yoğurdu bizde çok yapardık
evel öle her istediğinde tatlı nerde bulacaksın ama benim gibi tatlısız sofradan kalkmayan
reçel , reçel olmayan yerde de şeker seper gene tatlı ihtiyacını giderir şimdi kutuya koydular diye reçelli yoğurt makbule geçer oldu
neden olmasın ki
ayrıca o reçelli yoğurdu bizde çok yapardık
evel öle her istediğinde tatlı nerde bulacaksın ama benim gibi tatlısız sofradan kalkmayan
reçel , reçel olmayan yerde de şeker seper gene tatlı ihtiyacını giderir şimdi kutuya koydular diye reçelli yoğurt makbule geçer oldu
Vayyy, vayyy, vayyy Ben bu başlığı neden daha önce görmedim. Bu ne yemek muhabbetidir!!
Adnancım içli köfte resimleri beni bitirdi. Ben yemek hazırlamayı pek bilmem ama yemeyi çok güzel bilirim. Şunu dönüp en baştan bir okuyayım hele sonra bir ilave de ben yapabilirim belki.
Selamlar