KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi isterseniz bu sefer canı yormayalım balık tutacam diye helek oluyo kimsede yemiyo ayazagayada 1 kasa balık geldi kasada kaldı bu sefer kanat yapalım en kanatlısından ii ben piliç araştırması yapayım
abi isterseniz bu sefer canı yormayalım balık tutacam diye helek oluyo kimsede yemiyo ayazagayada 1 kasa balık geldi kasada kaldı bu sefer kanat yapalım en kanatlısından ii ben piliç araştırması yapayım
Güzel yemek yapan aşçı kadınlar da var ama dediğim gibi sayıları çok çok az malesef. Tıpkı kadın kamyon şoförü, kaporta tamircisi kadın yada madende çalışan kadın gibi birşey bu
loganrory' Alıntı:
Bir arkadaşım şöyle bir yorum yapmıştı. '' Bayanlar kendileri ve çevresindekileri memnun etmek için yemek yaparlar,erkekler egolarını tatmin etmek için,hırsla'' acaba bundanmı kaynaklanıyor
Ego tatmini için ve hırsla yemek yapan var mı bilemem, yapan varsa da güzel olacağını sanmam Egonun tatmin edileceği, hırs yapılacak ve de başarılı olunacak çok daha "basit" şeyler var, iyi yemek yapmak çok zahmetli bir iştir. Filmlerde ve reklamlarda "mutfağa giren erkek" modellerinde olduğu gibi ortalığı dağıtanlar aklıma geldi Ben bu türleri istatistik dışı bırakmıştım ve ona rağmen "iyi yemek yapan erkeklerin sayısı iyi yemek yapan kadınlardan çok çok fazladır" diyorum