ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Nis 2009 #129 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Hakan abicim hamsi köftesi senden, inek sütü de benden olsun
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #130 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ekiNoks' Alıntı: inek sütü de benden olsun Genişletmek için tıkla ... Asaletine halel gelmesin rakının...
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ekiNoks' Alıntı: inek sütü de benden olsun Genişletmek için tıkla ... Asaletine halel gelmesin rakının...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Nis 2009 #131 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ayy pardon Hakan abicim, yanlışlıkla İNEK sütü yazmışım , ne sütüydü? , he tamam hatırladım ARI sütü
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ayy pardon Hakan abicim, yanlışlıkla İNEK sütü yazmışım , ne sütüydü? , he tamam hatırladım ARI sütü
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #132 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Yok deve....
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #133 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) selam
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #134 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Aslaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn.....
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Nis 2009 #135 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) hakan.kavakli' Alıntı: Yok deve.... Genişletmek için tıkla ... tamam tamam, pastorize süt perihan bi el at sen de olaya
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) hakan.kavakli' Alıntı: Yok deve.... Genişletmek için tıkla ... tamam tamam, pastorize süt perihan bi el at sen de olaya
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #136 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) peşehodka' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... selam Perihan.. Bende Fatoşa İnek sütü ile Aslan sütü arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum....
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) peşehodka' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... selam Perihan.. Bende Fatoşa İnek sütü ile Aslan sütü arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum....
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #137 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Help me...! Ümiiiittt.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 9 Nis 2009 #138 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Hakan abicim, inek sütü arı sütü derken bizim hamsi köftesi kaynadı arada , tarifini yazdığına göre sen o köfteyi iyi yapıyorsundur mutlaka.
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Hakan abicim, inek sütü arı sütü derken bizim hamsi köftesi kaynadı arada , tarifini yazdığına göre sen o köfteyi iyi yapıyorsundur mutlaka.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #139 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ekiNoks' Alıntı: Hakan abicim, inek sütü arı sütü derken bizim hamsi köftesi kaynadı arada , tarifini yazdığına göre sen o köfteyi iyi yapıyorsundur mutlaka. Genişletmek için tıkla ... Hamsiler alınmış ve ayıklanmış olursa..ne demek....
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ekiNoks' Alıntı: Hakan abicim, inek sütü arı sütü derken bizim hamsi köftesi kaynadı arada , tarifini yazdığına göre sen o köfteyi iyi yapıyorsundur mutlaka. Genişletmek için tıkla ... Hamsiler alınmış ve ayıklanmış olursa..ne demek....
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #140 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Perihan uyudu herhalde ses yok .. Ümitte öyle sanırım.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #141 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ohooo köfte yapıyorsunu<z akşam akşam tok karnına şimdi hiç de gitmez koptu netim yaaa yeni geldi nasılsınız yanmasın köfteler ara sıra bakın onlara
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) ohooo köfte yapıyorsunu<z akşam akşam tok karnına şimdi hiç de gitmez koptu netim yaaa yeni geldi nasılsınız yanmasın köfteler ara sıra bakın onlara
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #142 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Hadi ozaman Fatoş bende kaçtım ..Daha Hamsi dolması yapacağım..
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) Hadi ozaman Fatoş bende kaçtım ..Daha Hamsi dolması yapacağım..
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #143 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) yav nereye
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 9 Nis 2009 #144 Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) peşehodka' Alıntı: ohooo köfte yapıyorsunu<z akşam akşam tok karnına şimdi hiç de gitmez koptu netim yaaa yeni geldi nasılsınız yanmasın köfteler ara sıra bakın onlara Genişletmek için tıkla ... Perihan hoşgeldin ama ben gidiyorum..Köfteler sana emanet... İyi geceler herkese..
Ynt: Erkek Ağzından Yemek Tarifleri )) peşehodka' Alıntı: ohooo köfte yapıyorsunu<z akşam akşam tok karnına şimdi hiç de gitmez koptu netim yaaa yeni geldi nasılsınız yanmasın köfteler ara sıra bakın onlara Genişletmek için tıkla ... Perihan hoşgeldin ama ben gidiyorum..Köfteler sana emanet... İyi geceler herkese..