Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,953
Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

abi bunları ben hanıma mail olarak bile yollasam ikinci sarıdan kırmızı kartı yerim (çoğumuz için geçerlidir) :D
 

Etiketler
Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

abi harby güzel olmuş ta doğruları çok ama yanlız bunları eşlere anlatırsak yanarız abi artık kaç gün bakmaz bize bilemeyiz : )

bu arada benim olmadığı için söyliyemem hatta msj bile atamam
 

Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Bugün aradı beni Yüzüme neden söylemiyorsun bunları dedi? Bende çok uzun hepsini sayamam ki dedim. Kapattı ;D
 







Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin¦

;) :p bu gercekten cok doruu
 







Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Olmadığımız kişi gibi davranıyoruz ama ne yapabiliriz ki kadınlar bunu istiyor
 

Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Tam 10 ay sonra ateşe bir odunda ben atayım.
24 yıllık evli ,2 çocuğunu evlendirmiş,ununu elemiş eleğini asmış, tüm iş yaşamı hasarlı araçlar onarmak gbi hergünü stresli bir iş ile geçirmiş .artık kafasını dinlemek isteyen ve bu 24 yıl içinde eşine karşı hiç bir dayak,kötü söz,hakaret,geçin bunları geçin,kesinlikle evde birbine yüksek sesle dahi hitap etmemiş. ama ne zaman? tam 24 yıldır ve halen. böyle bir arkadaşınız olarak diyorum ki :
Kadınları tabiki konu eşler üzerine yani eşlerinizi sevin,güven verin,sadakatlı ve vefalı olun. ve ve eşlerinizi YEDİRİN,GİYDİRİN ve İŞLEYİN (işlemekten kasıt eğitin)
sizi temin ederim ki sorun kalmaz. kalmaz derken hiçte sorunsuz olmaz ama yuva yıkılacak veya zehir olacak türden olmaz. bunları uygulamak için maddi bir bedelde ödemek gerekmiyor. eee ne duruyorsunuz hadi başlayın o zaman.
Ama erkekler bence biraz uslanmaz gibi duruyor, sorunlarında yüzde yetmişi da buradan çıkıyor. diğer otuzu ise kadınlara ait.
 




Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

kemal abi diyorum benden cok büyük olduğun için :smiley: kemal abi senin zamanındaki gibi d eğil şimdiki alem ortam o zamanki osmanlı kadınları gibi yetişmiyo şimdiki bayanlar malesef şartlar olanaklar imkanlar farklı artık mazur görerek şu alfı diyeceğim

bir erkeğin parası kadar aşkı vardır şimdiki zamanda :smiley:) bunu kısaca açıklayayımki yanlış anlama olmasuın şimdi alınan ölcü kıstasları okuduğu okjul evi varmı işi varmı arabası ne marka gibi sadece görsel özellikler buna boy posuda ilave edebiliriz malesef şimdiki durum bu yani 2 gönül bir olunca s amanlık s eyran olmuyo saygılarımla .))
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Mesajlar
1,528,640
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst