Kablo buji vs takılınca çalıştırmak istedik.
Tüp beynine elektrik gelmiyordu. Tüp vermiyordu. Usta içinden bişeyler söktü paslanmış kilitlenmiş. Vana gibi bişey adını unuttum. Onu yaptı tüp gelmeye başladı. Çok kolay çalıştı araba. Ama sorun şu ki sıcak su gelmiyor oraya. Biraz çalışınca donuyor tüp beyni. Ona gazcı bakacak artık.
Buda çakmaklığın atası. Sigorta panosundan 12V elektirik vermişler. Zamanında bişeyde kullanıyorlarmış sanırım. Araç devletden çıkma. Artık neyde kullanılıyordu bilmiyorum.
Benzinde çalıştıralım dedik. Daha önceden bidondan serum ile benzin vermiştik öyle çalıştırmıştık. Bu sefer benzini depoya döktüm. Karbüratöre benzin gelmedi.
Hortumları söküp baktık tıkanıklık var. İyi ki tıkanmış. Tıkanıklığı açmak için usta boruyu emerken tadından bildi benzin değil bu dedi. Meğer deponun içi su doluymuş. Benden üstüne 10 litre civarı benzin koymuşum. İyi ki tıkanıkmış ve gelmemiş benzin.
Depoyu söktük. Komple yıkandı. Delik vs yok gayet temiz. Yağlı hava filtresinide yıkattım gidince.
Benzin hattındaki büyün hortumlarda değişti.
Motor yağı değişti. Filtreler değişti. Yağlı hava filtresinin yağı değişti. Diferansiyellerin ve şanzımanlarında yağları değişti.
Kapı zor açılıyordu boşlukta ona baktım bende. Klasörlük yapmışlar. Onları söküp içine yağ koydum. Klasörlükten basamazdım tıkanmıştır diye. Kapı artık daha kolay açılıyor. Özellikle sağ kapı kilitli haldeydi.
Bütün işler bitince denemek için bindik arabaya. Gayet güzel gidiyor. Tüp beyni donduğu için fazla gezemedik. Zaten dükkanın önüne durunca stop etti.
Tüp tankı değişecek zaten. LPG hattıda değişecek. Bu gidişle beyinde değişecek gibi duruyor.
Üzerindeki depo çok küçük. 175 liralık gaz aldı doldurunca. Ben bununla 60 kilometre gidemem.
En büyük depo hangisiyse ondan taktıracağım. Ama o işler sanırım kasa boya işlerinden sonra olur. Kesme biçme işleri olacak ve lpg tankı takılıyken yapmak istemiyorum.