Ynt: ** Eski ve Sürekli Arıza Yapan Araçlarla Geçen Günler **
Ben siftah atıyım:
1,5 - 2 sene önce sıradan bir gündü, okuldan gelmiştim, hava soğuktu ve kar yağıyordu. yeryüzü bembeyaz. Sanki hava diyorki çık çalıştır cipini :

..... gibi bişeyler işte anlarsınız. Neyse uzun şaseli willys le biraz dolaşıyım dedim ;D.(hani amaç benzin harcamak olsun) Her zaman yaptığım gibi çalıştırmadan önce kaputu açtım, her şeyi kontrol ettim. ondan sonra brandalı kapıyı açtım kilitli ama pimapen kolu kilitli olanlardan
.(Dikkat : aracın kaputunu ,aracı açmadan açtım. 2 adet kaput tutacağı(isim bilinmiyor) tutuyor kaputu. eski jipleri bilmeyenler için komiklik olsun) Neyse kontağı açtım ve 2.kademede çevirdim... Çeviriyorum ama gıvgıvgıvgıv ötüyor-çalışmıyor. Neyse fazla zorlamadım

.(aküsü biter bir de) depo ile benzin otomatiği arasındaki benzin borusuna baktım benzinden eser yok, benzin gelmiyor

. "Yani şimdi gelde yakma bu aracı hemde benzin döke döke". boruyu otomatikten çıkardım çekiyorum içime havayı benzin geldiiiii :'(... anladım otomatikde arıza.(bemzinde az dı ama) Hevesim kursağımda kaldı o gün. ama ben biliyorum huyunu aracın. Acımaya gelmiyor bu amerikan araçları

...
akşam babam geldi

... Otomatiği söktük, benzinle temizledik. :-\ Taktık. Çalıştı o sesi tekrar duymuştum... Boş yere bağırıyor işte motor.(ses var iş yok).

Bizi yaklaşık 1 - 1,5 saat uğraştırdı. Zaten satılmaması için tek neden bendim!
Bütün sülale duymuştu onunla neler yaptıklarımı.(hele bir de Kastamonu'da yaptıklarımı) Karizmada yapmıştım aslında...
DAHA ANLATACAK ÇOOKK ŞEYİM VAR