tornado57
544 547 55 81
cep telefonu ile baglandım tarama ve ayrıntılı yazma şansıyla inter net kafe ye falan gidecekler 28-31 ağustos için eski şehir de karavan ile kalabileceğim yer tavsiyesine ihtiyacım var elektrik ve duş imkanı olan özellikle

tornado57' Alıntı:Sn Mehmet hocam,
daha önce bahsettiğiniz karavanla konaklanabilecek otopark ı tekrar gördünüz mü?
Daha ayrıntılı bilginiz var mı?
Merhaba, kütahyada nerede ve hangi şartlarda kalmıştınız ? TeşekkürlerYnt: Eskişehir De Karavanlı Konaklama
Hocam teşekkürler ilginiz için,
karavanla gittiğimde Kütahya da konaklamıştım, tekrarında karavansız gittim, bir-iki günlüğüne ev tututp kaldım, bi dahaki ne karavanlı olacak inşallah.
6-) 39.780517, 30.506189 Tren Garı arkası açık otopark - ilk 15 dk ücretsiz, ilk 1 saat 4 TL sonraki her saat 1 TL
Ekli dosyayı görüntüle 517973
Güncelleme : Belki bir arkadaşımızın işine yarar .
6 numaralı nokta, Hızlandırılmış Tren Garı, çarşı merkezinde, 24 saat açık, içerisinde pek çok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir büfe ve ücretsiz hela (wc) var. Ayrıca bidon ile su alabileceğiniz bir abdesthanesi ve kullanırsanız mescit bulunuyor.
Özetle bana göre Eskişehir'de merkezi olsun, güvenlikli olsun, ücretsiz wc olsun diyorsanız burasıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 518056
Ekli dosyayı görüntüle 518057
Ekli dosyayı görüntüle 518058
Ekli dosyayı görüntüle 518059
Ekli dosyayı görüntüle 518060
Bu seneki gezimde en huzurlu kaldığım yerdi. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Güncelleme : Belki bir arkadaşımızın işine yarar .
6 numaralı nokta, Hızlandırılmış Tren Garı, çarşı merkezinde, 24 saat açık, içerisinde pek çok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir büfe ve ücretsiz hela (wc) var. Ayrıca bidon ile su alabileceğiniz bir abdesthanesi ve kullanırsanız mescit bulunuyor.
Özetle bana göre Eskişehir'de merkezi olsun, güvenlikli olsun, ücretsiz wc olsun diyorsanız burasıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 518056
Ekli dosyayı görüntüle 518057
Ekli dosyayı görüntüle 518058
Ekli dosyayı görüntüle 518059
Ekli dosyayı görüntüle 518060