Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,776
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

belki kapar diye 1.6 vitara aldım ona ama asvalttan dışarıya çıkmıyo bi yere gezmeye gideceğimiz zaman suzikiylen mi hurdaylan mı gideceğiz diyo bende bana laf söyle ama landıma asla. ama bu işi bence küçüklükten kapmak lazım . 5 yaşındaki yeğenime şimdiden aşılıyorum bakalım ileride bayan offroadçılar çoğalacak. deuter tulumu bile onun boyuna göre ayarlatmışım.

Etiketler

ben de tuttum bu lafı ben kar yağınca zincirleri arabaya atıp millet aşğı kaçarken ben dağa çıkan adamım manyaklık had safada. aldatma konusuna gelince geçen pazar sabah baktım havada kar kokusu var destereyi bile arabaya attım doğru çata doğru meydana kadar çıktım kar yağıyo suyun kenarına çekmişim arabayı açmışım ufak rakıyı doğal ehli keyf ayaklarımın altında inan olunki bundan aldığım keyfin yüzde birini eşimi aldatınca dahi alamam
turkogluturker' Alıntı:
bekarlar en iyisi off-road camiasından evlensin derim ...ayrıca hobisi olmayan erkek esini aldatır gibi bi yazı okumustum ,bundan haberleri varmı acaba sevgiler

arifatacan' Alıntı:
...bundan aldığım keyfin yüzde birini eşimi aldatınca dahi alamam...

Arif Bey böyle birşeyi kimse tavsiye etmez zaten, öyle şey olur mu :mad:

Benim 2. seçenek olarak bahsettiğim de buydu. Azıcık ima etseniz bile yeterli olur ;D

Bayanlar işini bilir :D :D

Zamanla her şeye alışıp (off-road) kabullenmeleri olağandır. Eşleri bu duruma alışamayanlar gezilerimize ayda 1 katılanlardır ;D
Off-road gezilerine katılım listesinden kılıbıklar listesi oluşturacağım..Duyurulur :D

ben evlenmeden önce hanıma demiştim benim tek kusurum(başkaları annem ve rahmetli babamın tabiriyle) tabiyattır dağlardır diye hanım beni bu halimle kabul etti Proplem çıktığında hemen diyorum ben sana evlenmeden önce söylemiştim diye

2. olarakta yatılı gezilere gittiğimde annesine götüp bırakıyorum (400 km uzakta oturuyorlar) şimdi kendisi nezaman gideceksin dağa veya annemleri özledim sende dağa git diyor.

bunlara ramen günü birlik gezilere gittiğimde proplem cıkardığı olmuştur ozaman da evde kalıp olmadık proplemler çıkartıyordum

şimdi herşey daha güzel artık beni böyle kabüllendi olay sadece zaman ve taviz vermemenize bağlı

aslında konu eşlerimizle gecirdigimiz zamanla alakalı hafta içi tüm gün calışıyoruz sadece akşamları eşlerimiz ve cocuklarımızla az zaman geciriyoruz hanımlarada hak veriyorum yerigeliyor koca hafata bizdeseni bekledik beraber bir hafta sonu gecirelim diye diyorlar haklılar hayatı ortak paylaşıyoruz zefklerimizide paylaşmamız lazım benayda bir gezilere katıla biliyorum tek olarak ayda enaz bir hafta sınıda cocuklarımla ve eşimle gene off road yaparak geciriyorum bir hafata sonumu ayile eşrafı ziyereleri bir haftasınıda arakadaşlarımızla ev toplantılarına gibi desemde herfırsatı dogada olmak ve off road yaparak gecirmeye calışıyorum

Eşimi off road gezisinemi getirmek aslaa
bogaz köprüsünden geçerken kafasını torpidonun altına sokan birini off road i ne kadar sevdirebilirsinizki

yunus bager' Alıntı:
bogaz köprüsünden geçerken kafasını torpidonun altına sokan birini off road i ne kadar sevdirebilirsinizki

Süpersin.... sabah sabah güldürdün ;D

yunus bager' Alıntı:

abi tutupta sende yengeyi hart off road a götürme tabiki gözü korkar hanımlarla layt off road birde direksiyona gececek hanımlar bak şurdan gec sudan gec falan gibi tay tay modunda vericen zehiri bak ondan sonra bırakıyormu peşini senden cok tutkunu olamzsa

abi ben aynen değininiz gibi yapıyorum hafta sonları öyle hafif çamurlu ve karlı toprak yola sokuyorum öyle 2 hafif sudan geçip 2 hafif çamurdan geçiriyor ve sonuç yavaş yavaş - ya burda bişey yokki demeye bile başladı :smiley:

bizim cepheden de durum farklı değil, belki daha zor.Ben denge kurmaya çalışıyorum genellikle.bütün etkinliklere davetli olduğu halde katılmayan sevgili eşime çok ısrar etmiyorum.çünkü bazen aksilikler olabiliyor, eşimin huysuzlanacağını biliyorum.genellikle çocuklarımdan biri veya ikisi eşlik ediyor bana (ikisi olunca zor oluyor, birini tercih ediyorum) zorlu koşullar varsa çocuk ta götürmüyorum onun da yerini yapıyorum...geçen yıl iki bayramın birinde eşim 10 günde 10.000 km yol yaptı hazara kadar gitmiş.ben de ikincisinde kızıldenize gittim.Boat safariye katıldım.umarım gezenbilir etkinliklerine beraber katılacağız.

abi bizde problem yok arabaya biner giderim gelincede üstümü başımı temizletirim :D :D çok güzel bi duygu sizin bu yazdıklarınızı gördükten sonra :D

Üstünü başını arabayı yıkatırken yıkamacıdamı temizletletiyorsun Ata kardeş ?

eşim dütü ( vitaramızın ismi ) bana vermiyor. Hep ben kullancam diyor. Çok şanslıyım :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Zamanla her şeye alışıp (off-road) kabullenmeleri olağandır. Eşleri bu duruma alışamayanlar gezilerimize ayda 1 katılanlardır ;D
Off-road gezilerine katılım listesinden kılıbıklar listesi oluşturacağım..Duyurulur :D

:D :D :D :D

mezeci_67' Alıntı:
Üstünü başını arabayı yıkatırken yıkamacıdamı temizletletiyorsun Ata kardeş ?

mezeci kardeşim bizim evde benim sözüm geçer ayrıca yıkamacıda yıkatmam arabayı kıyıp başkalarına teslim etmem :d eşimle berber yıkarım çünkü bizimki sener benim biricik KIRAT ımı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR