Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,805

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
Herbiri farklı nedenlerden ötürü sevmiyor olabilir. Sebeplerden birisi bu olsa gerek :smiley:

Özellikle başlığa bayıldım. "Eşim, Kamyonetime Karşı!" :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=f7r5H7vHLmE&feature=related

Etiketler
Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :smiley: İşte cevabı!

sevmesin harika bir yükseklik ;D

Ben olsam bir çözüm bulurdum hanımlların rızası olmadan gittiğimiz zaman başımıza gelmedik akslik kalmıyor

amcamın yengeyide yükseltmesi lazım :smiley:))

boşunamı yükeltiyoruz zaten binmesinler diye ;D

ama benim hanım benden çok seviyor arabalarımı işe alışverişe filan gidiyor, otoparkçıların arabadan indiğinde gösterdiği saygıdan çok memnunmuş :smiley:

benim eşim de son zamanlarda kullanır oldu ki ben zor biniyorum araca 35 lastik ve +2" ile.

dopamin' Alıntı:
Ben olsam bir çözüm bulurdum hanımlların rızası olmadan gittiğimiz zaman başımıza gelmedik akslik kalmıyor
size kesinlikle katılıyorum. nedense hanımların rızası olmadan gidilem bütün gezile zehir olmuştur bana.

Abi de çok acımasızmış.
İnsan iki basamak merdiven yaptırır oraya :smiley:

alihay' Alıntı:
2. yi alırsam off road seveninden alacam ;D

sana canı gönülden hatta ruhen hatta ve hatta bütün uzuvlarımla katılıroyorum.kesinlikle ikinci farklı olacak.

not: bu yazıyı okumayacığından emin olduğum için bu kadar rahat yazıyorum. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR