Ynt: Etik Araç Satışı
vadili' Alıntı:
Sayın Arkadaşlar,
Araç ararken hiç kimse bana aracım hasarlıdemedi (bir kişi hariç ).Bu olay beni rahatsız etti.
Arkadaşlar bizler toplum olarak bu kadar dejenere mi olduk.Artık toplumumuzda güven bitti mi?
ne yapmamız lazım,
bu etik anlayışı toplumumuza yeniden kazandırmak için ne yapmamız gerek
Çocuklarımıza nasıl iyi örnek olabiliriz
GENEL KAZA İSTATİSTİKLERİ
YIL KAZA SAYISI ÖLÜ SAYISI YARALI SAYISI
---------- ----------------- -------------- -----------------
2005 620.789 4.505 154.086
2006 728.755 4.633 169.080
2007 825.561 5.007 189.057
2008 950.120 4236 184.468
2009 1.034.435 4300 200.405
Bu kadar kaza ve aracım hasarlı diye beyan eden kaç kişi ?
sorularınıza cevap EVET dejenere olduk, 3 kağıtçıyız, dolandırıcıyız, büyük çoğunluğumuz böyle olduğuna göre genelleme de yapmamızda bi sakınca yok...damarlarımızda akan ASİL TÜRK KANIDIR.
bu etik anlayışı toplumumuza yeniden kazandırmak için ne yapmamız gerek..... demişsiniz....
sadece yasaların çıkması için toplu bir hareket başltılabilir başka bişey olmaz...
yeni bikaç araç almış birine benziyorsunuz yazdıklarınızdan onu çıkardım...boşa kendinizi yormayın, çaba sarfetmeyin, başka bişeye kafayı yorun ve alışmaya, kazıklnmamaya bakın...işin karşı tarafındakinin işi kazıklamak, sizin işiniz kazık yememek...bu dengeyi unutmayın...takla atmış ve perte çıkmış bir araç alma ihtimaliniz var o nedenle dikkatli olun... olaylara iyi tarafından bakmayı öğrenin, mesela...boyası falan orjinal bir araç aldığınızda çizilse bile çok üzülürsünüz, ama daha önce boyandığını öğrenince bu kadar üzüntü yaratmaz, amaaannnn nasıl olsa boyalıydı dersiniz gibi ;D
3-5 kiş daha evet bu konu şöyleydi böyleydi diye yazar o kadar...yediği yada yırttığı kazık anılarını anlatır falan filen.... burda bazen sıkıntılı araç versiyonları hakkında yazı yazarken bile problem çıkıyor, vatandaş almış aracı benim arabamı niye karalıyorsun diyor...mantalite bu yani...kendi malımız her zaman iyidir vs vs vs...
yanlış anlamayın sizin söylediklerinizi destekliyorum ama gereksiz bi konu...sadece katılıyorum ve destekliyorum, ama bişey yapamam, bişey değiştiremem...satıcının bile bile yalan söyledğinden eminim, adama soruyorum niye söylemedin diye bilmiyorum diyor ama sorguladığım tutanaklarda kendi imzası çıkıyor, napayım adamı dayak manyağı yapıp günümü mü zehir edeyim, sövünce rahatlıyormuyum, zaman ve para kaybım geri geliyormu?
velhasıl alışırsınız, rahat olun...