TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ağu 2013 #33 Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında tkaya' Alıntı: Ferrino Lightent ile karşılaştırmalar sonucu incelemeye bakacaktım. yalnız fotoğraflar uçmuş. Genişletmek için tıkla ... Düzelecek inşallah.
Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında tkaya' Alıntı: Ferrino Lightent ile karşılaştırmalar sonucu incelemeye bakacaktım. yalnız fotoğraflar uçmuş. Genişletmek için tıkla ... Düzelecek inşallah.
A Arctoria Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 13 Ağu 2013 #34 Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Çadırın su geçirmezliğini uzun vadede test etme fırsatınız oldu mu murat bey?
Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Çadırın su geçirmezliğini uzun vadede test etme fırsatınız oldu mu murat bey?
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 13 Ağu 2013 #35 Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Çadırın üst tentesine çok yağmur düşmedi ama kesinlikle su geçirmeyeceğine eminim. Kumaş kalitesinden rahatlıkla anlaşılıyor. Denemek için üzerine bol bol su dökmüşlüğüm de var.
Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Çadırın üst tentesine çok yağmur düşmedi ama kesinlikle su geçirmeyeceğine eminim. Kumaş kalitesinden rahatlıkla anlaşılıyor. Denemek için üzerine bol bol su dökmüşlüğüm de var.
R RIFQ Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 21 May 2014 #36 Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Buyrun videolu incelemesi: http://www.youtube.com/watch?v=b3WFng2l4Qo&feature=youtu.be
Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Buyrun videolu incelemesi: http://www.youtube.com/watch?v=b3WFng2l4Qo&feature=youtu.be
I ilgalat Yeni Üye Mesajlar 1 Tepkime Puanı 0 2 Eki 2017 #37 iyi günler hocam bende de aynı model çadır vardı fakat pollerini kaybettim rica etsem pole uzunluklarını ve toplam kaç adet pole olduunu söyleyebilirmisiniz. iyi günler dilerim
iyi günler hocam bende de aynı model çadır vardı fakat pollerini kaybettim rica etsem pole uzunluklarını ve toplam kaç adet pole olduunu söyleyebilirmisiniz. iyi günler dilerim