Evraksız Avrupa Karavana Ruhsat Çıkartma Yolu?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mtalpan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Inanin bende cok soğumaya başladım. Yucel bey sayesinde güney karavan bana uygun gelmişti ama benim içinde olmazsa olmaz banyo. Guney karavanda bu sorunlu :( minibüs alıp moto Karavan yapsam mi tamamen vazgecsem mi bilemiyorum. Yerli karavanlar masallah hepsi mi 750 kg altı olur dev dev karavanlara 750 kg altı diyorlar. 2.el alsam evrak yok çalinti nasil bileceğim off ya offf :(((

bu ülkede 1300 kg lık karavanlar yurdum insanına, 750 kg diye satılmadı mı..?? üstelik karavanın etiketinde yüklü max. ağırlığı 750 kg yazdılar yıllarca..

ben çözümü buldum.. hotelde kalıyorum tatile gidince. ziyan etmiyorum kendimi ve arabamı 1400kg. çekipte..
 

mevcut fotonun altında size veya kullanan kişilere hakaret içeriği yoktur. genel anlam vardır. kişisel olarak değerlendirmenize ve yorumları üzerinize çekmenize gerek yoktur.

eleştiri iyi veya kötü yönde olacaktır. eleştiri olmaz ise gelişim olmaz.. lütfen yorumlara saygılı davranalım kişiselleştirmeyelim..
Mevcut foto dediğiniz fotoğraf benim fotoğrafım. İzinsiz kullanmaya ne hakkınız var?

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Arkadaşlar,
Ender bey her seferinde halk tipi karavan ürettiğini zaten söyler.
O1 belgesi olan, faturası mevcut olan kanunlara saygılı bir karavancılık için Güney karavan bir seçenek.
Direk benim karavanımın resmi kullanılıp altına ileri geri konuşulmuş.
Ben bu ülkede 20 yıllık kampçıyım. Neyin ne olduğunu da gayet iyi biliyorum.
Şayet biz karavanımızla kamp yapamıyor olsak tamam ama böyle bir durum yok.
Bugün Midi kullananların çoğunluğu halinden memnun.
Güney karavandan nerden baksanız 4-5 kişi ekmek yiyor, yan malzemelerin üretimiyle bu sayı daha da artıyordur.
Haliyle biz buralardayken kimseye öyle yüksekten attırmayız. Biz buradayız.
Güney karavanın sorunlarını da herkesten iyi biliyoruz.
Biz bu yola çıkarken Halk tipi karavan aldığımızı biliyorduk. Bu nedenle herhangi bir sıkıntımız yok. Her sıkıntımızda da muhatapımızı yerinde bulduk. Buluyoruz çok şükür.
Karavanları kullanan insanlarla karavanları arasında illa ki pozitif bir bağ oluşuyor.
Bu bağ nedeniyle yanıt verdim.
Görmezden gelseydim de bu iki yıldır yaz vede kış karavanımı zevkle kullandığım gerçeğini değiştirmezdi.
Tabii ki herkes düşüncesinde özgür ama bizlerin bu karavanı kullandığımız da unutulmamalı.
Avrupa karavanlar ne olursa olsun bizimkiler de tavuk kümesi değil.
Böyle saygısızlığa izin veremeyiz.
Herkese selamlar.
Herkese selamlar...


SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Tarzınız olmayabilir. Kullananlara saygılı olacaksınız

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kullanan arkadaşlara herhangi saygısızlık yapmadım.. kelimelerimin hiç birinde şahıslara karşı küfür ve hakaret yoktur.. kişi göstererek saygısızlık da yapmadım..

eleştiri hakkımı kullanıyorum.. sizin beğendiğiniz bir metaryeli ben beğenmeyebilir ve beğenmediğimi benzetme yaparak ifade edebilirim. bunda saygısızlık aramayın..

ayrıca güney karavanın tavuk kümesi gibi karavan yaptığını direk belirten tek bir cümlem bile yoktur.. siz oraya uzatırsanız kelimeleri o sizin sorununuz..
 
Son düzenleme:


Crawler caravan hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşırsanız sevinirim yerli üretim ama kimse bahsetmemis C7a99a751f7ca652fa927203bd39d06e

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





Belgesiz karavanlarla fıldır fıldır geziliyor. Trafik şube müdürünün bizzat kendisinden öğrendim çeki demirinden başka bir detaya bakılmadığını. Bunda yollarda göze batacak kadar çekme karavan olmaması da etkili. Buna rağmen herhangi bir kaza olduğu anda "eksik belge" nedeniyle ve arkanızda trafiğe çıkması uygun olmayan bir şeyle trafiğe çıktığınız için suçlu duruma düşüyorsunuz. Ölümlü veya yaralanmalı bir kazada sonucu düşünmek bile istemiyorum.
 

Burası Türkiye sizde bende Türk vatandaşıyız ana dilimiz Türkçe.Şimdi Türkçesi olan bir ismi neden başka dildeki karşılığını yazıyorsunuz .Ben buna ZÜPPELİK derim

ben sizin seviyenize inmek istemiyorum.. lütfen beni kastederek bu topiğe mesaj bırakmayın..

How did you know that I am a Turkish citizen?
I do not want to go down to your level .. please do not leave me a message on this top ..
Thank you for not breaking me ..
 
Son düzenleme:

Buna rağmen herhangi bir kaza olduğu anda "eksik belge" nedeniyle ve arkanızda trafiğe çıkması uygun olmayan bir şeyle trafiğe çıktığınız için suçlu duruma düşüyorsunuz. Ölümlü veya yaralanmalı bir kazada sonucu düşünmek bile istemiyorum.

Ruhsatınız yok ise kaza durumunda sekizde sekiz suçlusunuz.. hiç bir şekilde yırtma şansınız yok.. kesinlikle size katılıyorum..

Trafiğe çıkmaması gereken bir çok yürüyen kutu var bu ülkede... :smiley:)
 

sayın @cevizkıran ,

avrupa ve amerika ' da bizden yıllar yıllar önce var olan karavan kültürü neticesinde , bu günkü konuma yıllar süren arge çalışmaları ile bu günkü tecrübeye ve kaliteye ulaşmışlardır.
unutmamaız gereken gerçekler var , yurt dışında yeni yapılacak bir model yapmak üzere ; yürüyen aksam için makine mühendisi , dış tasarım için dizayn mühendisi , iç tasarım için iç mimar , kullanılacak elektrikli aletler için elektronik ve kabloj mühendisi çalışmalar yapıp nihayetinde hepimizin çok beğendiği modelleri üretmektedirler.
Ülkemizde genel olarak usta , çırak , atölye tarzı imalatlar yapılmakta ve ustalar mobilyacı , d9öşemeci , marangoz vb benzeri meslekleri yaparken ülkemizde olan talebe karşılık üretim yapmaya başlamışlardır. daha önce üretilmiş karavanların kopyasını üretip mümkün olan şartlarda en iyisini yapmaya çalışmaktadırlar.orijinal tasarım üretim yapmadıkları için eksik gedik hata bitmez.
arz talep olarak düşünürsek aradaki farkı daha iyi anlarız.

@yugun arkadaşımız a bir konuda hak veriyorum , onun karavanı onun evi ve özel bölgesidir. ifadelerinizde her ne kadar kendisi ile ilgili olmasada küçümseme , alaya alma gibi anlaşılmalar hissediliyor.bu yanlış anlaşılmayı çözüp kendisinden karavan konusunda feyz alacağınızı umuyorum.çünkü adı üstünde kendisi pir-i kamp 'tır.

@ince999 bey forumun aksi ihtiyarı olup , türkçeyi yanlış kullananlara karşı acımasız davransa da , teknik bilgi ve tecrübesi üst düzeydir ve herkese yardımcı olmaya çalışır.

sizlere iyi forumlar dilerim ,

selamlar , saygılar

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Son düzenleme:



ben sizin seviyenize inmek istemiyorum.. lütfen beni kastederek bu topiğe mesaj bırakmayın..

How did you know that I am a Turkish citizen?
I do not want to go down to your level .. please do not leave me a message on this top ..
Thank you for not breaking me ..
İngilizce bildiği için kendini bir şey zanneden Züppe bile olamamış kişi Mademki bu siteye geldin üye oldun burası Türkiye TÜRKÇE YAZACAKSIN bu bir vatandaşlık mecburiyetidir.kendini yüksek seviyelerde zannediyorsan önce bir yükseklik ölçer(altimetre) aletini ayarla (kalibre et) hani sen yüksekte sabit seviyede uçarken o beğenmediğin inmeyi kendine hakaret saydığın alçak seviye bir bakmışsın aniden yükselmiş(düz ova zannettiğin bilgi dağ olmuş) kibrinden seviyeni kontrol etmediğin için o bilgi dağına burnunun doğrultusunda çakılırsın pasaportsuz dünya değiştiriverirsin ama o alçak seviye diye hor gördüğün dağa bir şey olmaz.Bir kopya daha vereyim TABUTUNUDA beğendin mi diye bile sormazlar kuru tahtadan yerli malı imalattır.
İMZA:Emekli PİLOT İnşaat mühendisi Hüseyin Tayfun Durmaz buradaki lakabı ile (senin anlayacagın dilden Nick) İNCE999
Ne demişler taaaaa çok zamanlar önce anlayana sivrisinek saz anlamayana DAVUL ZURNA az; yani kimi kişiye bir tek cümle söylersin yani sivri sineğin zor duyulan sesi örneği, maksadı anlar ama kimisine de aynı maksat için davulun zurnanın her yerden duyulan sesi gibi yarım sayfa yazı yazarsın yine anlamaz .Ne dersin yüksek seviyeli KİŞİ sana da Türkçe konuşup yazman için Belediye bandosunu çağırıp İZMİR MARŞI nı mı dinletelim yoksa filarmoni orkestrasından Ravelin BOLEROSUNU mu icra ettirelim.
 
Son düzenleme:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,450
Mesajlar
1,518,102
Kayıtlı Üye Sayımız
172,103
Kaydolan Son Üyemiz
tolgacevik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst