KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
serkancım inş allah yine gelecem.bizim orda kara ulaştırmanın misafir hanesi var ne zaman gelsem orda kalıyorum...limanda biliyorsundur kordunda..bende ordan emeklı oldum çünkü ulaştırma bakanlığı DLH OLARAK GEÇİYORDU...bende bandırmadan emekli oldum..izmir muhteşem vallahi hayran kaldım..karavanla gezecek o kadar yer varki..gelirsem muakkak arayacam..bende sizi erdeğe bekliyorum erdek muhteşem ve çok koyumuz var denizimiz doğamız çok guzel..erdek.com gırersen saten görursun saygılar
Emeklilik için kafamdaki 4 yerden biridir eski Foça...
Kısmetse bu kış denk getirdiğimde gidip birde soğuk iklimde gözlem yapma niyetindeyim o yörede...
Elbet Erdek lokasyon açısından (Bandırma-Bursa-İstanbul) inanılmaz avantaj sağlasa da, gene de Ege denizinin lacivertini Marmaranın gri sularına her koşulda tercih ederim...
vallahi cengizcim evet foça yani eski foça bende orda yaşarım...fazla lüks olamsada mutavazi şöyle rıhtıma yakın eski bir bina benim işimi görür..ufak bir tekne beni çok tatmin eder balık bol koylar muhteşem..deniz guzel..yaşanır bence..ilgine teşekkür derim
haldun vallahi sen git yerleşte oaraya vesile olur bizde geliriz ..erdek yerinde duruyor kaçmıyor gıder ordan bır yer alır tek katlı eski bir bina taş olsun bana yeter...artık bıktım 3 katlı büyük villalarda oturmayı..bırakırım .dursun yazın çok sıcaığında erdekte oluruz eylul dedımmı foçaya kacarız..balık bol bırde tekne uydururuz bakarız keyfımıze..arad bır abdi abıyıde çağırrız.....saygılar