YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 537 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 3 Eki 2007 #17 Ynt: Facebook Grubumuz yücel' Alıntı: ama ortamı bilmiyorum ya onlarda bizim gibiyse ;D Genişletmek için tıkla ... Ben ortamı biraz dolaştım, bol miktarda japona rastladım... Onların aşiretinde de bizim gibilerinden bol miktarda bulunabilir, sumoculardan yakuzalardan vs Dayak yeme ihtimalimiz de var yani ;D
Ynt: Facebook Grubumuz yücel' Alıntı: ama ortamı bilmiyorum ya onlarda bizim gibiyse ;D Genişletmek için tıkla ... Ben ortamı biraz dolaştım, bol miktarda japona rastladım... Onların aşiretinde de bizim gibilerinden bol miktarda bulunabilir, sumoculardan yakuzalardan vs Dayak yeme ihtimalimiz de var yani ;D
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 3 Eki 2007 #18 Ynt: Facebook Grubumuz bende uye oldum facebook taki gruba korkmayin ben varken artik kimse size bisi yapamaz 8) 8) 8)
Ynt: Facebook Grubumuz bende uye oldum facebook taki gruba korkmayin ben varken artik kimse size bisi yapamaz 8) 8) 8)
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 3 Eki 2007 #19 Ynt: Facebook Grubumuz Ya Arkadaşlar Bir Beceriksiz Benmiyim Bir Ton kullanıcı Adı Yazıyorum Hiçbirinide Kabul Etmıyor Gıcık Oldum
Ynt: Facebook Grubumuz Ya Arkadaşlar Bir Beceriksiz Benmiyim Bir Ton kullanıcı Adı Yazıyorum Hiçbirinide Kabul Etmıyor Gıcık Oldum
koza Kamp III Mesajlar 963 Tepkime Puanı 4 Yer İstanbul 3 Eki 2007 #20 Ynt: Facebook Grubumuz kullanici adi ne kendi adin soyadinla uye olucaksin erdemcim
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 3 Eki 2007 #21 Ynt: Facebook Grubumuz Erdem adamına göre muamele yapıyor o zaman. Şöyle gömlek kravatla bir dene bakalım ;D
Ynt: Facebook Grubumuz Erdem adamına göre muamele yapıyor o zaman. Şöyle gömlek kravatla bir dene bakalım ;D
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 3 Eki 2007 #22 Ynt: Facebook Grubumuz araya tanıdık falan soksak? ;D ;D ;D
J jbb Ana Kamp Mesajlar 47 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 3 Eki 2007 #23 Ynt: Facebook Grubumuz ooo sayımız artıyorr ne güzel
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 3 Eki 2007 #24 Ynt: Facebook Grubumuz koza' Alıntı: kullanici adi ne kendi adin soyadinla uye olucaksin erdemcim Genişletmek için tıkla ... Erdem Sks
Ynt: Facebook Grubumuz koza' Alıntı: kullanici adi ne kendi adin soyadinla uye olucaksin erdemcim Genişletmek için tıkla ... Erdem Sks
Jazz is a very niiice ! Mesajlar 194 Tepkime Puanı 0 Yer /NY 14 Eki 2007 #25 Ynt: Facebook Grubumuz bende üye oldum , gruba da katıldım .
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,409 Tepkime Puanı 537 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 13 Kas 2007 #26 Ynt: Facebook Grubumuz Gezenbilir grubu http://www.facebook.com/group.php?gid=5360266449
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 2 Ara 2007 #27 Ynt: Facebook Grubumuz Bensiz olurmu hiç Bende gruba katıldım...
K kibele Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 10 Ara 2007 #28 Ynt: Facebook Grubumuz slm arkadaşlar grubunuza kıyısından köşesinden katılmaya çalışan hevesli biriyim. ama ilk etapta facebookta neden gruba üye olamıyorum (
Ynt: Facebook Grubumuz slm arkadaşlar grubunuza kıyısından köşesinden katılmaya çalışan hevesli biriyim. ama ilk etapta facebookta neden gruba üye olamıyorum (
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 10 Ara 2007 #29 Ynt: Facebook Grubumuz Hocam hoşgeldiniz aramıza...Sorun nedir?
K kibele Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 10 Ara 2007 #30 Ynt: Facebook Grubumuz FACEBOOKTAKİ GRUBUNUZA ÜYE OLAMIYORUM
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 27 Ocak 2008 #32 Ynt: Facebook Grubumuz üye olmak çok zor zaten arkadaşımla çok uğraştık ama ben birilerini nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum?biri anlatsa:S
Ynt: Facebook Grubumuz üye olmak çok zor zaten arkadaşımla çok uğraştık ama ben birilerini nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum?biri anlatsa:S