KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa
günceldir.
vinç sadece 1 kez deneme amaçlı kullanıldı. bu arada vinç ve vinç tamponu istenmezse, orjinal tamponu tertemiz duruyor. vinçsiz fiyat 15.000 TL dir. vinç olursa 16.500 TL.
ayrıca bugün aracın debriyaj balatası set olarak değişiyor. araçta bakım gerektirecek sorunlu yer yoktur.
açık açık yazayımda bilinsin göktuğ kardeşim bende 98 ktm 640 adv motorsiklet vardı. babam bunu sat, motora bir daha binme sana 7.000 TL vereceğim dedi. iyi dedim motoru sattım 7.500 e, o dönemlerde hiç daha önce arazi aracına binmeyip kullanmama rağmen sadece resimler, konulardan defender sempatizanı oldum hobim sonuçta benim arazide olmak yani asfalt motorsikletine binmem sonunda araziye çıkmama en müsayit en karizmatik bana göre en uygun bakım maliyetleri olan bu aracı aldım ama bu motorsiklet öyle bir virüski yaşayanlar bilir vazgeçmek imkansız. 7000 i sorarsan vermedi babam ;D satılırsa bu dönemde tek üzüleceğim nokta aracın çamur,kar performasını görememiş olacağım artık senin defenderda istanbula geldiğimde bakarız bu arada aracın satış için yazdığım fiyata yakın bir maliyeti var yanlış anlaşılmasın