Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...</b><br />
<br />
Kendisini hiç tanımamış olsamda takip ettiğim kadarı ile çok kıymetli işler yapmış bir abimizdi. off road camiası değerli bir büyüğünü kaybetti. Allah rahmet eylesin...</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...</b><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
Her ne kadar kendisi ile tanışmamış olsamda haberi duyunca sanki yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi üzüldüm,değerli kardeşimize allahtan rahmet acılı ailesine sabırlar diliyorum .</div>
<br />
Faruk abimiz için son görevimizi yapıp İstanbula döndük, ordaki kalabalık ve onu sevenleri görünce arkasında güzel şeyler bıraktığını bir kere daha anladım.</div>
<br />
Seni çamur özleyecek...<br />
Seni su özleyecek..<br />
Seni ateş özleyecek...<br />
Seni her şey herkes özleyecek..<br />
Tanıyamadım seni, seni bende özleyeceğim.<br />
Mekanın cennet olsun...</div>
<br />
Ailesine, tüm dostlarına allah sabırlar versin....<br />
Zamansız ölüm hiçkimseye yakışmıyor, hiç tanımasak da<br />
tarifsiz bir acı veriyor. Çok üzgünüm...<br />
Işıklar içinde yatsın...</div>