Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...</b><br />
<br />
Sadece sozun degil, aklin bittigi bir an oldu benim icin pazar gunu haberi aldigim oglenden sonra ... ne zamandir yazacagim cesaret edip iki kelime yazamiyorum... Işıklar icinde yat Faruk abicim...</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...</b><br />
<br />
Bende iz bırakan nadir insanlardan birisi,bir dost ,bir sevgi adamı, artık yok .Tanrı rahmet eylesin ,ailesine başşağlığı dilerim.<br />
akşam soğukta, kamp ateşinden ,ateş korlarını eşinin sandalyesinin etrafına taşıyarak onun üşümemesi için çırpınan yüce insan RAHAT UYU. (ankara güvenç köyü.)</div>
<br />
<br />
Kendisini buradan tanıdığım Faruk abinin acı haberine çok üzüldüm. <br />
Ailesi ve tüm yakınlarının başı sağolsun.<br />
Allah sabırlar versin<br />
Mekanı Cennet olsun.</div>
<br />
haberi şimdi duydum ve inanamadım gerçekten bütün gezenbilir ailesinin başı sağolsun tanıyan tanımayan bütün gezenbilir üyelerinin abisiydi faruk abimiz allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin :'( :'( :'(</div>
<br />
değerli dostum faruk abime ALLAH tan rahmet diliyorum.</div>
<br />
Yoldışı aracımı kullanırken zaten zor takabildigim cj'min emniyet kemerini çok zorlu bir engeli geçme harici kullanmazken,çok acı bir haberle önemini bir kere daha anladım..Allah ailesi ve sevenlerine sabır versin!<br />
<br />
<br />
Antalya'lı arkadaşımdan aldıgım bir mesaj'a göre,15.12.2010 tarihinde saat 21.00 da izci programında kendisi anılacaktır..Bilginize arkadaşlar!!</div>
<br />
cenaze işlemleri için antalyadayım cenazeye katılacak arkadaşlar için hava limanı transferinde yardımcı oluruz.0532 3560006 mustafa özdağ</div>
<br />
Ailesinin ve offroad camiasının başı sağolsun oğlum dora sarı toyotaya hor hor derdi seni hep onunla hatırlayacağız.</div>