**FatsaOffRoad** Hayat Biter CJ Bitmez.. Mesajlar 321 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu/Fatsa 23 Nis 2012 #97 Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor negrowolf' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bol çamurlu... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sağolun çamuru eksik olmuyor lastikler sağolsun ;D saruhan' Alıntı: İyi günler Sy Süzen Aracınız çok güzel oldu, şasede bir işlem yapıldımı ? CJ5 nizi güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar Batuhan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Şase temizlendi ve yapılması gereken işlemler yapıldı siyaha boyandı. dr.hunter' Alıntı: Tebrikler...Selamlar.... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam teşekkürler.. lance 61' Alıntı: güzel araç Allah kazasız belasız binmek nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler amin.
Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor negrowolf' Alıntı: hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bol çamurlu... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sağolun çamuru eksik olmuyor lastikler sağolsun ;D saruhan' Alıntı: İyi günler Sy Süzen Aracınız çok güzel oldu, şasede bir işlem yapıldımı ? CJ5 nizi güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle Saygılar Batuhan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Şase temizlendi ve yapılması gereken işlemler yapıldı siyaha boyandı. dr.hunter' Alıntı: Tebrikler...Selamlar.... Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam teşekkürler.. lance 61' Alıntı: güzel araç Allah kazasız belasız binmek nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler amin.
ali fuat yongacı Kamp II Mesajlar 316 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 23 Nis 2012 #98 Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Mavi boncuk.....Fıstık gibi olmuş....Güle güle kullanın....100 sene bile geçse modası geçmez...
Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Mavi boncuk.....Fıstık gibi olmuş....Güle güle kullanın....100 sene bile geçse modası geçmez...
**FatsaOffRoad** Hayat Biter CJ Bitmez.. Mesajlar 321 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu/Fatsa 6 May 2012 #99 Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor ali fuat yongacı' Alıntı: Mavi boncuk.....Fıstık gibi olmuş....Güle güle kullanın....100 sene bile geçse modası geçmez... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum. CJ'nin ismini mavişten mavi boncuk olarak değiştiriyorum
Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor ali fuat yongacı' Alıntı: Mavi boncuk.....Fıstık gibi olmuş....Güle güle kullanın....100 sene bile geçse modası geçmez... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum. CJ'nin ismini mavişten mavi boncuk olarak değiştiriyorum
**FatsaOffRoad** Hayat Biter CJ Bitmez.. Mesajlar 321 Tepkime Puanı 0 Yer Ordu/Fatsa 6 May 2012 #100 Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Sırada : Headers - Sticker - Vinç var. CJ'nin son halinden Kareler
Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Sırada : Headers - Sticker - Vinç var. CJ'nin son halinden Kareler