olcaytogezer
Zirve
Ynt: Federal mt
iyi akşamlar.lastikleri vitara 5K 1998 model araçım için aldım.bugün taktırdım.görünüş için söylenecek söz yok.performansı içinde öyle ancak standart bir araç için biraz büyük.Benim araçta 1 ınç yükseltme var ama iyi bir kasiste marşbiyellere değecek gibi görünüyor, arkaya iki yolcu binmesi durumunda ise yine aynı durum söz konusu olacak gibi.ön lastiklere gelince, tam tur sağ ve solda iç yanaklar şasiye sürtüyor, bu durumda tam tur yaptırmamak lazım.genel izlenimim olarak, bu lastik ebadında yükseltme kesin lazım (kit ile....)195x80x15 standartı olan bir araç için 205 bilemedin max. 215 olmalı.ancak yok tabi ki.bu ölçü 235'e denk geliyor.biraz da aracı yoracak.bu lastikleri bir tek aktivitelerde kullanmayı düşündüğüm için pek fazla sorun çıkarmayacağına inanıyorum.elimde bir takım daha jant vardı onlara taktırdım, balara temizliği için söküldüğünde eski orj.lastiklerini taktıracağım.saplanma durumunda ise çok zorlamadan çektirme denenmeli...zorlama yürür aksama zarar verebilir.yine de en detaylı bilgi yarından sonra görülecek.etap zor olmamakla birlikte yarın suzukicilerin buluşmasına katılıyorum.resimleri görmek isterseniz 34 GUU 56 bordo vitara.....Mustafad' Alıntı:İyi günler !
30x9,5x15 ölçülerindeki lastiği hangi araç için aldınız, araca taktınız mı, izlenimlerinizi öğrenebilir miyim ?
Bu firma ile görüştüm bende vitara JLX için almayı düşünüyorum, pazartesi netleşecek. Selamlar.