Federal mt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,602
Ynt: Federal mt

Mustafad' Alıntı:
İyi günler !

30x9,5x15 ölçülerindeki lastiği hangi araç için aldınız, araca taktınız mı, izlenimlerinizi öğrenebilir miyim ?
Bu firma ile görüştüm bende vitara JLX için almayı düşünüyorum, pazartesi netleşecek. Selamlar.
iyi akşamlar.lastikleri vitara 5K 1998 model araçım için aldım.bugün taktırdım.görünüş için söylenecek söz yok.performansı içinde öyle ancak standart bir araç için biraz büyük.Benim araçta 1 ınç yükseltme var ama iyi bir kasiste marşbiyellere değecek gibi görünüyor, arkaya iki yolcu binmesi durumunda ise yine aynı durum söz konusu olacak gibi.ön lastiklere gelince, tam tur sağ ve solda iç yanaklar şasiye sürtüyor, bu durumda tam tur yaptırmamak lazım.genel izlenimim olarak, bu lastik ebadında yükseltme kesin lazım (kit ile....)195x80x15 standartı olan bir araç için 205 bilemedin max. 215 olmalı.ancak yok tabi ki.bu ölçü 235'e denk geliyor.biraz da aracı yoracak.bu lastikleri bir tek aktivitelerde kullanmayı düşündüğüm için pek fazla sorun çıkarmayacağına inanıyorum.elimde bir takım daha jant vardı onlara taktırdım, balara temizliği için söküldüğünde eski orj.lastiklerini taktıracağım.saplanma durumunda ise çok zorlamadan çektirme denenmeli...zorlama yürür aksama zarar verebilir.yine de en detaylı bilgi yarından sonra görülecek.etap zor olmamakla birlikte yarın suzukicilerin buluşmasına katılıyorum.resimleri görmek isterseniz 34 GUU 56 bordo vitara.....

Etiketler

olcaytogezer' Alıntı:
iyi akşamlar.lastikleri vitara 5K 1998 model araçım için aldım.bugün taktırdım.görünüş için söylenecek söz yok.performansı içinde öyle ancak standart bir araç için biraz büyük.Benim araçta 1 ınç yükseltme var ama iyi bir kasiste marşbiyellere değecek gibi görünüyor, arkaya iki yolcu binmesi durumunda ise yine aynı durum söz konusu olacak gibi.ön lastiklere gelince, tam tur sağ ve solda iç yanaklar şasiye sürtüyor, bu durumda tam tur yaptırmamak lazım.genel izlenimim olarak, bu lastik ebadında yükseltme kesin lazım (kit ile....)195x80x15 standartı olan bir araç için 205 bilemedin max. 215 olmalı.ancak yok tabi ki.bu ölçü 235'e denk geliyor.biraz da aracı yoracak.bu lastikleri bir tek aktivitelerde kullanmayı düşündüğüm için pek fazla sorun çıkarmayacağına inanıyorum.elimde bir takım daha jant vardı onlara taktırdım, balara temizliği için söküldüğünde eski orj.lastiklerini taktıracağım.saplanma durumunda ise çok zorlamadan çektirme denenmeli...zorlama yürür aksama zarar verebilir.yine de en detaylı bilgi yarından sonra görülecek.etap zor olmamakla birlikte yarın suzukicilerin buluşmasına katılıyorum.resimleri görmek isterseniz 34 GUU 56 bordo vitara.....

İyi akşamlar !
Bende de aynı modelin aynı renk ve üç kapılısı var, o nedenle sormuştum. Aktardığınız izlenim ve görüşler benim için önemli. Suzuki buluşmasındaki fotolara bakacağım. İlginiz için teşekkürler. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Sizden haber bekliyoruz, selamlar.
Mustafa bey iyi akşamlar,az önce döndük.p.tesi çok geç olmadan yazayım dedim.Resimler siteye yüklenmeye başladı oradanda görebilirsiniz ama bu tip çamurlu zeminlerin tartışmasız tek lastiği M/T..ne A/T ne de başka bir cins..benim bu etaptan sorunsuz ve rahat kullanımla çıkmamı sağladılar. aldığıma birkez daha sevindim.ancak bu ebad için yükseltme kesin şart, hoş arazi için yükseltme demek lazım.fakat bu edab kullanımı için 3 inç gerekecek.dün asfaltta eve gelirken yaşadıklarım arazi içinde geçerli, ...sağ-sol tam turda iç yanaklar şaseye sürtüyor.amortisör yaylanmalarında arka marşbiyellere sürtüyor.ayrıca arka alanda çamur boşalması darlıktan dolayı sorun oluyor.ancak bunlara rağmen aracım yüzümü kara çıkarmadı.önce de dediğim gibi aldığıma memnunum.yarın yıkamanın ardından yükseltme işlemine başlıyorum :D

olcaytogezer' Alıntı:
Mustafa bey iyi akşamlar,az önce döndük.p.tesi çok geç olmadan yazayım dedim.Resimler siteye yüklenmeye başladı oradanda görebilirsiniz ama bu tip çamurlu zeminlerin tartışmasız tek lastiği M/T..ne A/T ne de başka bir cins..benim bu etaptan sorunsuz ve rahat kullanımla çıkmamı sağladılar. aldığıma birkez daha sevindim.ancak bu ebad için yükseltme kesin şart, hoş arazi için yükseltme demek lazım.fakat bu edab kullanımı için 3 inç gerekecek.dün asfaltta eve gelirken yaşadıklarım arazi içinde geçerli, ...sağ-sol tam turda iç yanaklar şaseye sürtüyor.amortisör yaylanmalarında arka marşbiyellere sürtüyor.ayrıca arka alanda çamur boşalması darlıktan dolayı sorun oluyor.ancak bunlara rağmen aracım yüzümü kara çıkarmadı.önce de dediğim gibi aldığıma memnunum.yarın yıkamanın ardından yükseltme işlemine başlıyorum :D

Bende fotoğraflara bakıyordum. Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler