Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,734

Etiketler

çok güzel olmuş güle güle kullanın, aslında bende flanş takmak istiyorum ama ersan bey 2 cm flanş takmanın bile teoride riskli olduğunu yazmıştı siteye, ondan sonra cesaret edemiyorum . Ama jantlar gerçekten arabayı toplamış

ben flanş takmadım cantlar orjinal ofsetli ,teşekkürler,

bekirgümüş' Alıntı:
ben flanş takmadım cantlar orjinal ofsetli ,teşekkürler,

yo jant taktığınızı biliyorum , ben jantlarımı saviyorum o yüzden flanş konusunu açtım

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkür ederim;4,5 cm genişliğinde oldu

abi 4.5 cm fazla değil mi ? ,, bir de maliyeti ne kadar oldu? şu motoru toplatayım sıradaki ilk işim flanş takmak ;D

Eyvallah adaş sağolasın,hasar yok. atkımı çakımı şapkamı ve tape in kumandasını almış şerefsizler. bide direksyonun altından kabloları çıkarmışlar ama telsiz ve megafonu görünce tüydüler sanırım :-\

iyi bari olan atkıya olsun, bi an allah korusun hardtopa falan zarar verdiler mi acaba diye düşündüm, kötü olurdu. O değil de o kadar araba arasından dala dala ferozaya mı dalmışlar hayret bişey

acaNn' Alıntı:
iyi bari olan atkıya olsun, bi an allah korusun hardtopa falan zarar verdiler mi acaba diye düşündüm, kötü olurdu. O değil de o kadar araba arasından dala dala ferozaya mı dalmışlar hayret bişey

sokağın girişine geri geri park etmiştim sokağa girenleri selamlıyordu ferozam dikkat çekti Ya hardtopı falan geçtim allahtan arabayı götürmediler,tape falan almadığına göre kablolarda çıkarıldığına göre belli direk çalmaya binmiş şerefsiz atkıda eski sevgilimin hediyesiydi ;D