bekirgümüş
Zirve
bayram ustadan aldığım cant ve lastikler,beyeninize sunuyorum.
saol ali kardeş ,aydından aldığım cantlar güzel olmamıştı bunlar hoşuma gitti ,tekrar teşekkürler.alican4153' Alıntı:Güle güle kullanın jantlar çok güzel olmuş![]()
ben flanş takmadım cantlar orjinal ofsetli ,teşekkürler,acaNn' Alıntı:çok güzel olmuş güle güle kullanın, aslında bende flanş takmak istiyorum ama ersan bey 2 cm flanş takmanın bile teoride riskli olduğunu yazmıştı siteye, ondan sonra cesaret edemiyorum. Ama jantlar gerçekten arabayı toplamış
çok güzel cevdet bey güle güle kullanın,gerçekten dışa ofset aracı bibaşka yapıyorkoroglu1414' Alıntı:Flanş'larımı taktım![]()
Bakınız:
Teşekkür ederim;4,5 cm genişliğinde oldubekirgümüş' Alıntı:çok güzel cevdet bey güle güle kullanın,gerçekten dışa ofset aracı bibaşka yapıyor
cevdet bey bu lastikler asvaltta nasıl ses yapıyolarmi,koroglu1414' Alıntı:Teşekkür ederim;4,5 cm genişliğinde oldubelki aks bilyalarına fazlaca yük binecek ama
..
bekirgümüş' Alıntı:ben flanş takmadım cantlar orjinal ofsetli ,teşekkürler,
koroglu1414' Alıntı:Teşekkür ederim;4,5 cm genişliğinde oldu![]()
acaNn' Alıntı:iyi bari olan atkıya olsun, bi an allah korusun hardtopa falan zarar verdiler mi acaba diye düşündüm, kötü olurdu. O değil de o kadar araba arasından dala dala ferozaya mı dalmışlar hayret bişey![]()