Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,506
Doğru kapakta dönme var mı diye taşlamacı ölçüm yapacak eğer varsa manifoldlar sökülecek taşlanacak vs çok iş,allahtan benimkinde öle birşe çıkmadı :smiley: Bende motoru komple yaptıktan sonra soğudum senin gibi ama bir yandan da kıyamıyorum,zaten müşteride yok kullanmaya devam ;D ;D

Etiketler
merhaba arkadaşlar bizim gibi yeni ferozacıları korkutmayın,bence bu yaşlarda her araç sorun çıkartır ,halledilmeyecek sorun yoktur'diyorum ama bi taraftan'da tırsıyorum,saygılar.

arkadaşlar birde benim muayenede sorun çıktı ,ruhsatta 5 kişilik yazıyor sistemde 4 kişilikmiş şimdi ruhsat deyişecek ,doyrumudur ,araç muayeneden geçti şimdi ruhsatı deyiştiriyorum.

Ruhsat şu an yanımda değil ama benimde 5 kişilik görünüyordu sanırım ama muayeneden geçtim. Ama bir keresinde araç satarken başımıza gelmişti 5 kişilik araç ruhsatta 4 gözüküyordu noter sistemden değiştirmişti ama o da satışı yapabilen kişi olduğu için değişmişti herhalde. Bir daha proje falan istiyorlar mı Bekir Bey?

benim muameleci tır şubesine ruhsatı verdi henuz ruhsat elime geçmedi ama proje felan istemediler şimdilik öyle birşey yok,inşallah bi sorun çıkartıp uy7raştırmazlar,

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bizim gibi yeni ferozacıları korkutmayın,bence bu yaşlarda her araç sorun çıkartır ,halledilmeyecek sorun yoktur'diyorum ama bi taraftan'da tırsıyorum,saygılar.

aslında pek tırsacak bişey yok sağlam araçlar, hatta eniştem işimiz daihatsuya kalsa batarız diyor :smiley: ,,ama ferozaların motoru dandik bence,ha bunu neye dayanarak söylüyorum ,piyasada motoru yapılmamış feroza yok gibi, benimki var işte daha motor kapağı açılmamış olan, ama içeride ne fırtınalar kopuyor kim bilir :smiley:

ha kendi paramı kazanıyor olsam paşalar gibi binmeye devam ederim geçici çözümlerle de uğraşmam ama öğrenci halimle olmuyor, babam da kaç zamandır arabayı sat başka alalım dediği için şimdi masraf çıkardı demeye utanıyorum, para da isteyemiyorum, hal böyle olunca sıkıntı da sıkıntı

acaNn' Alıntı:
aslında pek tırsacak bişey yok sağlam araçlar, hatta eniştem işimiz daihatsuya kalsa batarız diyor :smiley: ,,ama ferozaların motoru dandik bence,ha bunu neye dayanarak söylüyorum ,piyasada motoru yapılmamış feroza yok gibi, benimki var işte daha motor kapağı açılmamış olan, ama içeride ne fırtınalar kopuyor kim bilir :smiley:

ha kendi paramı kazanıyor olsam paşalar gibi binmeye devam ederim geçici çözümlerle de uğraşmam ama öğrenci halimle olmuyor, babam da kaç zamandır arabayı sat başka alalım dediği için şimdi masraf çıkardı demeye utanıyorum, para da isteyemiyorum, hal böyle olunca sıkıntı da sıkıntı
haklısın alican kardeşim ,öyrenci oluşun durumu farklılaştırıyor,bense tırsıyorum demem şu parça sorunu çıkartır diye yoksa ne araçlarla uyraştım ,bundan önce 90 mod xj vardı sanayiden çıkmıyodum ama her türlü parçası her yerde bulunuyordu,muayene için bi far lazım oldu zor boldum 415 tl para verdim ,tırsıyorum demem bundandır.

acaNn' Alıntı:

Bende aynı durumdayım,offroada bile gidesim yok ya bi tarafına bişe olursa babama nasıl söylerim diye ;D ;D

bekirgümüş' Alıntı:
muayene için bi far lazım oldu zor boldum 415 tl para verdim ,tırsıyorum demem bundandır.

abi alternatif parçalar bulunabiliyor, senin de haberin vardır muhakkak. Mesela benim arka tamponda 250 lik dodge farı var,orjinal feroza değil. 1 hafta önce geri geri gelirken arabayı çarptım far kırıldı, sanayide yuvasıyla beraber aldım 12.5 liradan pazarlıkla 10 lira ! :smiley: ,,enişteme sordum orjinal feroza farı olsaydı en az 125 lira olurdu dedi

buyrun fotoğrafı :smiley: ,,bence dışardan arabayı fazla tanımayan biri farketmez bile ;)

fo+to=fot-0193.jpg

boşver plastiği 250 lik doçların tamponlarında flama direği gibi şeyler var onlardan tak ;D ,,yok stop yok egzost diye diye iyi ekmeğini yedik doçların :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR