Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,387

Etiketler
acaNn' Alıntı:
uyuşturucu gibi yapıştı bu feroza,,kışın arabadan soğuyorum, şimdi bikaç güne üstünü açıcam,yine bağliycak kendine de gör :smiley: ,yazın kıyamıyosun tam bir hobi aracı

Sorma ya,bağımlılık yaptı ilanı kaldırsam mı acaba diye düşünüyorum bazen :D Ben üstü açık hiç kullanmadım daha,bu yaz kullanıcam inşallah :smiley:

ben de istanbulda doydum üstü açık haline,,üniye başlamadan önce memlekette illallah demiştik,yazın bile haftanın 3 günü yağmur :D

az önce ben bir de bir abimin grand vitarasıyla 3-4 saatlik bir kayışdağı gezisi yaptık, temizlenmek için eve geldim ama feroza yüzümü kara çıkarttı :smiley:

ilk başta engebeli yerlerden atlaya atlaya geçtim vitara altını sürttü hatta bazı yerlerde peşime gelemedi :smiley: ama porya kilidim sağolsun yine sorun çıkarttı,asfalt lastikli g.v nın çıktığı yerden çıkamadım,hatta videoyu da yollarım akşam.ön tekerler hiç dönmüyor. Sol ön devreye girmeyince sağ tarafı da etkiler mi acaba? yoksa ikisi de mi bozuk demek

acaNn' Alıntı:
az önce ben bir de bir abimin grand vitarasıyla 3-4 saatlik bir kayışdağı gezisi yaptık, temizlenmek için eve geldim ama feroza yüzümü kara çıkarttı :smiley:

ilk başta engebeli yerlerden atlaya atlaya geçtim vitara altını sürttü hatta bazı yerlerde peşime gelemedi :smiley: ama porya kilidim sağolsun yine sorun çıkarttı,asfalt lastikli g.v nın çıktığı yerden çıkamadım,hatta videoyu da yollarım akşam.ön tekerler hiç dönmüyor. Sol ön devreye girmeyince sağ tarafı da etkiler mi acaba? yoksa ikisi de mi bozuk demek
geçmiş olsun,umarım fazla sorun çıkmaz .

tek taraf bozuldugu zaman dogal olarak güç o tarafa gidiyor bağımsız çalışma prensibine dayalı olarak ve bu sefer diğer sağlam tarafta dönmüyor bi abimizin başına gelmişti...

acaNn' Alıntı:

Olabilir;normal böyle şeyler..

Hafta sonu yaylaya çıktım;epey macera yaşadım;çamur bol :smiley:fotoğraf çekme şansım olmadı :(
bir yeni;bir eski..

DSC_1746_fhdr+.jpg

423980_351062441604618_100001025953147_1131471_726595285_n.jpg

bu haftasonu aracın egzostunu yaptırdım,,susturucular lpg sayesinde hep yanmış,borular maliyeti yükseltir diye değiştirtmedim,kalan kısımlar değişti ama 300tl :( , masrafların sonu yok. Şimdi de contadan şüpheleniyoruz ,inşallah silindir kapağında çatlak falan yoktur, radyatöre yağ karışmış,, işçilik ne kadar tutar sizce? Bu ay hem zamanımı hem de paramı yedi bitirdi feroza :smiley: , iyice soğudum arabadan

acaNn' Alıntı:
bu haftasonu aracın egzostunu yaptırdım,,susturucular lpg sayesinde hep yanmış,borular maliyeti yükseltir diye değiştirtmedim,kalan kısımlar değişti ama 300tl :( , masrafların sonu yok. Şimdi de contadan şüpheleniyoruz ,inşallah silindir kapağında çatlak falan yoktur, radyatöre yağ karışmış,, işçilik ne kadar tutar sizce? Bu ay hem zamanımı hem de paramı yedi bitirdi feroza :smiley: , iyice soğudum arabadan

Adaş geçmiş olsun :-\ ben izmitte conta değişim işçiliği için tanıdık servisten 200 tl fiyat aldım birde conta parasını ekleyince 300 tl :-\ sonra babamla söktük değiştik evin önünde. Contayı değişirkende mutlaka orjinal japon al benim önceki kore malıydı mantar conta gibiydi orjinali ise harbi conta çelik galiba üstünede teflon gibi birşey kaplı.

parça konusunda sıkıntım yok zaten eniştemden alıcam onu da kendi ustam pek yanaşmadı bu işe, öyle conta değişmekle olmaz silindir kapağı teste girecek, yaptığın masrafa değmez dedi. Bende haftasonu rıdvan ustaya götürücem bakalım belki o kısa yoldan halleder, ama daha pimp my ride programından gelip arabayı 0 yapsalar bile satıcam :smiley: o kadar tiksindim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR