acaNn
96" Daihatsu Feroza Sx
alican4153' Alıntı:Ayrı bir dünya feroza![]()
uyuşturucu gibi yapıştı bu feroza,,kışın arabadan soğuyorum, şimdi bikaç güne üstünü açıcam,yine bağliycak kendine de gör
alican4153' Alıntı:Ayrı bir dünya feroza![]()
acaNn' Alıntı:uyuşturucu gibi yapıştı bu feroza,,kışın arabadan soğuyorum, şimdi bikaç güne üstünü açıcam,yine bağliycak kendine de gör,yazın kıyamıyosun tam bir hobi aracı
merhaba cevdet bey flanşlardan bir kaç kişi alırsak toplu alımda indirim yaptıramazmıyız.koroglu1414' Alıntı:Telefonla konuştum şimdi;fiyatta indirim yapmadıama kafama yattı gibi ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-aksesuar-ekipman-5x139-7-7075-serisi-aluminyumdan-flans-67689752/detay
Flanşları iki takım yaptırmış;diğerini satıyor..bekirgümüş' Alıntı:merhaba cevdet bey flanşlardan bir kaç kişi alırsak toplu alımda indirim yaptıramazmıyız.
Aracı yormaz;güzel..bekirgümüş' Alıntı:günaydın hayırlı günler arkadaşlar,benim lastikler 205 .75.15R AT.R uygunmudur.
geçmiş olsun,umarım fazla sorun çıkmaz .acaNn' Alıntı:az önce ben bir de bir abimin grand vitarasıyla 3-4 saatlik bir kayışdağı gezisi yaptık, temizlenmek için eve geldim ama feroza yüzümü kara çıkarttı![]()
ilk başta engebeli yerlerden atlaya atlaya geçtim vitara altını sürttü hatta bazı yerlerde peşime gelemediama porya kilidim sağolsun yine sorun çıkarttı,asfalt lastikli g.v nın çıktığı yerden çıkamadım,hatta videoyu da yollarım akşam.ön tekerler hiç dönmüyor. Sol ön devreye girmeyince sağ tarafı da etkiler mi acaba? yoksa ikisi de mi bozuk demek
Olabilir;normal böyle şeyler..acaNn' Alıntı:az önce ben bir de bir abimin grand vitarasıyla 3-4 saatlik bir kayışdağı gezisi yaptık, temizlenmek için eve geldim ama feroza yüzümü kara çıkarttı![]()
ilk başta engebeli yerlerden atlaya atlaya geçtim vitara altını sürttü hatta bazı yerlerde peşime gelemediama porya kilidim sağolsun yine sorun çıkarttı,asfalt lastikli g.v nın çıktığı yerden çıkamadım,hatta videoyu da yollarım akşam.ön tekerler hiç dönmüyor. Sol ön devreye girmeyince sağ tarafı da etkiler mi acaba? yoksa ikisi de mi bozuk demek
acaNn' Alıntı:bu haftasonu aracın egzostunu yaptırdım,,susturucular lpg sayesinde hep yanmış,borular maliyeti yükseltir diye değiştirtmedim,kalan kısımlar değişti ama 300tl, masrafların sonu yok. Şimdi de contadan şüpheleniyoruz ,inşallah silindir kapağında çatlak falan yoktur, radyatöre yağ karışmış,, işçilik ne kadar tutar sizce? Bu ay hem zamanımı hem de paramı yedi bitirdi feroza
, iyice soğudum arabadan