salihdalci
Kamp II
kesin hortumların hepsin yok edinnnnn.
;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D
alican kardeş geçenlerde aracın altından sarkan ince hortum gördüm kaputu açıp baktım yerini bulamadın ustama gittim o hortumun şanzuman havalandırma hortumu olduyunu söyledi motorun üst seviyesinde kaputa tutturdu, su almasın diye,sendede böyle bişey olabilirmi.alican4153' Alıntı:düşünmüyor değilim,illallah ettik ;D ;D okadar numaralandırdık yine bir tanesi boşta kaldı ;D ;D karbüratörcüde bıktı benden ;D ;D
bekirgümüş' Alıntı:alican kardeş geçenlerde aracın altından sarkan ince hortum gördüm kaputu açıp baktım yerini bulamadın ustama gittim o hortumun şanzuman havalandırma hortumu olduyunu söyledi motorun üst seviyesinde kaputa tutturdu, su almasın diye,sendede böyle bişey olabilirmi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47041.750alican4153' Alıntı:düşünmüyor değilim,illallah ettik ;D ;D okadar numaralandırdık yine bir tanesi boşta kaldı ;D ;D karbüratörcüde bıktı benden ;D ;D
koroglu1414' Alıntı:
ali kardeş dımtıs dımtıs sesi buraya geliyo.alican4153' Alıntı:Bugün ferozamın ön kapılarındaki hoparlörleri yeniledim,6 hoparlörle yola devam ;D ;D
bekirgümüş' Alıntı:ali kardeş dımtıs dımtıs sesi buraya geliyo.
acaNn' Alıntı:adaş fotoğraf koysana, hoparlörleri nereye sığdırdın merak ettim, araba ufacık zaten ;D
acaNn' Alıntı:hadi ya geçmiş olsun, büyük yarık açılmamıştır inşallah. Ya motor deyince şu ferozanın motorunun altı çok açık, bizim ml'e bakıyorum motordan yeri göremiyosun, e açık olunca da motor felaket pisleniyor. Yıkatıyorum, 1 ay sonra yine leş gibi. Pratik olarak ne yapılır buna?