Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,786

Etiketler

alican4153' Alıntı:
düşünmüyor değilim,illallah ettik ;D ;D okadar numaralandırdık yine bir tanesi boşta kaldı ;D ;D karbüratörcüde bıktı benden ;D ;D
alican kardeş geçenlerde aracın altından sarkan ince hortum gördüm kaputu açıp baktım yerini bulamadın ustama gittim o hortumun şanzuman havalandırma hortumu olduyunu söyledi motorun üst seviyesinde kaputa tutturdu, su almasın diye,sendede böyle bişey olabilirmi.

bekirgümüş' Alıntı:
alican kardeş geçenlerde aracın altından sarkan ince hortum gördüm kaputu açıp baktım yerini bulamadın ustama gittim o hortumun şanzuman havalandırma hortumu olduyunu söyledi motorun üst seviyesinde kaputa tutturdu, su almasın diye,sendede böyle bişey olabilirmi.

yok abi benimkinin bir ucu karbüratörün sağ alt kısmında yerine takılı diğer ucu boşta,ucunda da yuvarlak benzin filtresi var :smiley:

acaNn' Alıntı:
adaş fotoğraf koysana, hoparlörleri nereye sığdırdın merak ettim, araba ufacık zaten ;D

Adaş ön kapıların altına birde arkada ki panzotlara bagaja yakın şekilde yer açtırmış eski sahibi 4 hoparlör öyle koymuş,birde 2 hoparlör daha buldum araba da tape e bağlı olmayan onlarda sanırım orjinalinde var arabanın ;D ;D Orjinal olduğunu düşündüklerimde direksiyonun solunda bozuk para koyma yeri gibi bir yer var ya,onun altında ızgara gibi bir yer var onların içinde ufak hoparlörler var onlarıda bağlayınca süper oldu ;D ;D Arabayı bu gece servisin önüne bırakıp eve geldim,bugün inönü yaylasında su geçisinde motorun içine giren kozalak ve dal parçaları fanı parçaladı ve radyatörümü deldi :-\ :-\

hadi ya geçmiş olsun, büyük yarık açılmamıştır inşallah. Ya motor deyince şu ferozanın motorunun altı çok açık, bizim ml'e bakıyorum motordan yeri göremiyosun, e açık olunca da motor felaket pisleniyor. Yıkatıyorum, 1 ay sonra yine leş gibi. Pratik olarak ne yapılır buna?

acaNn' Alıntı:
hadi ya geçmiş olsun, büyük yarık açılmamıştır inşallah. Ya motor deyince şu ferozanın motorunun altı çok açık, bizim ml'e bakıyorum motordan yeri göremiyosun, e açık olunca da motor felaket pisleniyor. Yıkatıyorum, 1 ay sonra yine leş gibi. Pratik olarak ne yapılır buna?

Eyvallah Adaş sağolasın,gözle görülür bir yarık yok o da lehimle tamir olur dediler bakalım yarın belli olacak. Motorun altına sac lehvadan koruma yaptırmak gerekli sanırım.Yarın unutmazsam motorun resmini bir çekeyimde gör kirli motor nasıl olur ;D ;D ;D

merhaba arkadaşlar pazar günü çiftalan'da isoff,yarışlarındaydım benden başka feroza yoktu ,çok şaşırdım böyle günlerdebari biraraya gelsek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR