Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,609

ALİ ÖZEN

Bazen dağlar çağırır...
Yer
ANTALYA/MANAVGAT
SEVGİLİ ARKADAŞLAR DAHA 2 SAAT ÖNCE FEROZAMIN HARDTOP CAMINI PATLATI ARACIMI SOYDULAR. HARDTOP SAĞ TARAF CAMINA İHTİYACIM VARDIR.NASIL TEDARİK EDEBİLİRİM.SAYGILAR......

Etiketler

Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

Ali Bey,

Geçmiş olsun, umarım camı bulabilirsiniz.

Olimpia firması Feroza'nın ön camını yapıyordu, yan camda varmıdır bilmiyorum, isterseniz bir sorun http://www.olimpia.com.tr

Saygılar

Ersan

Teşekkür ederim arkadaşlar, evet en büyük sorun cam malesef bulamadım, fleksiden yaptırmaya çalıştım ama on u yapacak ustayıda antalyada bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum, saygılar...

Tekrar geçmiş olsun Ali bey..

bütün arkadaşlar...HARD TOP camını sorup bu konuda Ali beye yardımcı olalım..

Öncelikle geçmiş olsun. :(
Bir arkadaşım 70'lerden kalma Opel Kadett Coupe marka aracının kırılan arka-yan camı için özel siparişle cam yaptırmıştı. Bilgisayarda diğer camdan elde ettikleri simetrik görüntü üzerinden ürettiklerini söylemişti ama arkadaşıma ulaşamıyorum :(
Google'da özel oto cam imalatı diye aratırsanz en azından çıkan firmalarlan birisi yardımcı olabilir diye ümit ediyorum :-\ http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%C3%B6zel+oto+cam+imalat%C4%B1&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Geçmiş olsun Ali bey, www.sergenoto.com adresinden Rıdvan ustaya sormanızı tavsiye ederim, en azından nereden bulacağınız konusunda size sağlıklı bir fikir verecektir

Sorunu çözdüğünüzde nasıl hallettiğiniz konusunda bizleri de haberdar ederseniz seviniriz. Hepimizin başına benzer sorunlar gelebilir.

Arkadaşlar sorunu çözmek üzereyim, FLEKSİ (Reklam Tabelası Malzemesi) denilen 4mm şeffaf bir malzemeden, pürmüz ile ısıtarak şekil vermeye başladık sanırım sabah tamamlanacak eğer olursa o şeklilde olacak. Fakat başarılı olmazsam 2mm saçtan kalıp yaptırıp bursada BUR-CAM firmasında döküm yapabileceklerini söylediler, o şekilde çözeceğim. Ama sonuçta bir şekilde çözeceğim, paylaşmaya devam ederim.saygılar

Fleksi'nin zaman içinde solma ihtimali olabilir, eğer solmayacak kaliteli bir madde ise hem hafiflik hem de esneklik açısından cama göre avantajları bile olabilir.

Cihat bey, bende aynı şeyi söyledim ama solma ihtimali zayıf fakat çok çabuk çiziliyo, birde hafifi siyah cam filmi çekilirse sanırım randuman verir diye düşünüyorum, bu gün halledersem foto paylaşacağım, saygılar...

Ali bey,
inşallah içine sinen güzel bir çözüm olacaktır..
senden geri dönüş bilgileri bekleriz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR