Levent Bey Çıralı yolu gerçekten çok daha virajlı bir yol ancak eğim sık sık değiştiği için araba rahatlayabiliyor. Ölüdeniz rampası ise aralıksız devam edip çok da dik olduğu için daha yorucu özellikte. Çıralıya 5-6 kez inip çıktım ama ölüdenize henüz cesaret edemedim.
Levent Bey Çıralı yolu gerçekten çok daha virajlı bir yol ancak eğim sık sık değiştiği için araba rahatlayabiliyor. Ölüdeniz rampası ise aralıksız devam edip çok da dik olduğu için daha yorucu özellikte. Çıralıya 5-6 kez inip çıktım ama ölüdenize henüz cesaret edemedim.
Levent Bey, ben en son 2005 yılında Ölüdeniz'e gittim. O tarihte de yolun genişliği ve kalitesi iyiydi. Ancak ben yolun dar ya da geniş olmasını değil eğiminin çok yüksek ve devamlı olmasını vurgulamaya çalışıyorum. Yaklaşık 2.5 km lik yolda 300 metre civarında rakım değişikliği var. Bu da ortalama %12 lik bir eğime karşılık gelir. (Karşılaştırma için Gökova Sakar geçidinde ortalama eğim %6.5) Yokuşun bazı yerlerinde bu eğimin %15'i geçtiği kesin. Sürekli birinci viteste gidilecek sert bir yokuş, arkada yük ve temmuz-ağustos sıcağı bir araya gelince motorun hararet yapmas,ı hatta doğru seçilmemiş bir ikili ile aracın gücünün yetmemesi bile olasılıklar içinde. Eğer daha sonra yeni bir yol güzergahı yapılmadıysa bence biraz "korkmaya" gerek var.
Vw Caddy 1.9 TDI'nin iyi bir motoru ve uygun bir şanzumanı var. 105 HP lik motor tipi için 250nm tork/1900rpm ve bu devirde 1. viteste 16 km/s hız yaptığı bilgisi veriliyor. Bu bilgiler aracın çok zorlanıp yavaş gidebildiği yollarda bile hala maksimum tork bandında tutunabileceğini gösteriyor. Aracın çekme kapasitesi de 1500 kg. 425 karavanın yükü abartılı olmazsa 1200 kg'ı geçmez sanırım.
Sabırlı bir sürüş tarzı ile çııkılabilir ama yine de riskli olabileceğini gözardı etmemek lazım. Ben olsam önce bir boş çıkıp deneme yapar tatmin olursam karavanı sonra getirirdim.