Fiat Fiorino Aracım ve Çekme Karavanım Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nyuksek42 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,220
Palio ile 700 kg karavani 3 bin km cektim, sorun yasamadim, siddetli yagmur ve yola tasan camura girip az yalpaladim virajda, gaza basinca topladı. Palio 1.6 16V 100 beygir, guc ve hararet gibi sorun hic olmaz, elektronik termostatli, yaz sicaginda Antalya burdur tirmandim, sorun.olmadi karavan freninin biri hafif temasli iken bile

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Palio ile 700 kg karavani 3 bin km cektim, sorun yasamadim, siddetli yagmur ve yola tasan camura girip az yalpaladim virajda, gaza basinca topladı. Palio 1.6 16V 100 beygir, guc ve hararet gibi sorun hic olmaz, elektronik termostatli, yaz sicaginda Antalya burdur tirmandim, sorun.olmadi karavan freninin biri hafif temasli iken bile

multijet albea veya palio almayı düşünüyorum. kullanıcılardan bilgi almak istemiştim. teşekkür ederim yazdığınız için.

Rica ederim, simdi doblo multijet kulkaniyorum, bu aracla da ayni karavani zonguldak tan sinop a goturdum sorunsuz. Multijet ,1.3 guc olarak yeterli, turbo oncesi torku düşük sadece, kalkista devir istiyor o kadar

Karavan icin arkasi uzun olmayan arac secin, topuz arka dingilden uzak olursa araci daha kolay sallar

Abi doblo da tavsiye ederim arka makasli olmasindan, kotu yolda amortisör yipratir, makas arti, ama onunda eksileri karavandan ayrilinca

Abi doblo da tavsiye ederim arka makasli olmasindan, kotu yolda amortisör yipratir, makas arti, ama onunda eksileri karavandan ayrilinca

haklı olabilirsiniz ancak araba olarak düşündüm. sonuçta karavan sürekli takılı olmayacak. doblo fiorino tarzı araçlar çok zıplatıyor düz yolda giderken pek sevmiyorum açıkçası

Aynen otomobil konforunda olmaz duzgun olmadiginda zemin, duble ve otoban gibi yollrda aratmaz ama engebe olunca arka cok zıplar.
Karavan takili iken dikkatli kullanilacak otomobil daha akla yatan bi secenek, ozelikkle uzun yol yapacaksaniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,787
Kaydolan Son Üyemiz
electrozirve

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR